Actrița a anunțat că așteaptă primul ei copil și al noului ei iubit, actorul Steve Kazee. Jenna mai are o fetiță de șase ani, Everly, din căsnicia cu Tatum. Jenna (38 de ani) și iubitul ei, în vârstă de 43 de ani, au confirmat vestea pentru revista People. „Sunt extrem de fericiți și foarte încântați pentru că ne vor mări familia”, a declarat cuplul.

 

 

Jenna si noul iubitSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Dewan și Kazee au început o relație în octombrie anul trecut, iar actrița a declarat că este foarte fericită. Ei au confirmat că formează un cuplu, abia în luna februarie, de Valentine’s Day, când Kazee a publicat o imagine cu Jenna. De atunci, cei doi au preferat să-și trăiască povestea de dragoste discret, departe de atenția presei și fără să facă publice alte imagini cu ei pe rețelele de socializare.

Jenna Dewan și Channing Tatum au anunțat că divorțează în aprilie, anul trecut

Prietenii apropiați ai actriței au declarat că Steve se paortă foarte frumos cu Jenna, dar și cu fetița ei,  și cei doi se iubesc foarte mult.

„Steve este un adevărat sprijin pentru ea ca mamă. Se poartă minunat cu Everly, iar Jenna adoră că îl are pe Steve lângă ea. Se simte foarte norocoasă că l-a întâlnit”, a mai spus o sursă pentru People, precizând că lucrurile între ei sunt destulde serioasă și nu ar fi exclus ca Jenna să meargă cât de curând din nou în fața altarului.

Jenna Dewan și Channing Tatum,  fostul ei coleg de platou din filmul ‘Step up’, considerat unul dintre cei mai sexy actori în viață,  au surprins pe toată lumea, anul trecut, în luna aprilie, când au anunțat că au decis să divorțeze după 9 ani de căsnicie. Anunțul iminentului divorț a fost postat simultan de cei doi îndrăgiți actori pe social media, ținând să puncteze că vor rămâne în continuare prieteni și vor păstra o relație bună de dragul fetiței lor: „Ne-am îndrăgostit acum mulți ani și am parcurs un drum magic împreună. Nimic nu s-a schimbat în legătură cu dragostea ce ne-o purtam, dar iubirea este o aventură frumoasă care, momentan, ne duce pe căi diferite. Nu există secrete sau evenimente urâte care să stea la baza deciziei noastre. Suntem doi cei mai buni prieteni care realizează că este timpul să se ajute unul pe celalalt, să traiasca cea mai fericită și împlinită viață posibilă. Suntem în continuare o familie și vom fi întotdeauna parinți iubitori și dedicați pentru Everly” – a fost mesajul postat de cei doi și semnat “Chan & Jenna”.
Channing a încercat apoi să-și recucerească soția, însă aceasta și-a găsit repede fericirea în brațele lui Steve Kazee, pe care îl va face acum copil.

Citește și: