Celebra actriță a născut! A lăsat în urmă divorțul și e cea mai fericită femeie! Prima fotografie cu bebelușul!

Jenna Dewan a nascut un baietel

În octombrie 2018 se despărțea de soțul ei, actorul Channing Tatum, cu inima țăndări, și nu credea că va mai exista un alt bărbat în viața ei. Un an mai târziu, era finalizat și divorțul lor. Și iat-o pe actrița Jenna Dewan mai fericită ca niciodată, devenind mamă pentru a doua oară.

Actrița, care deja e logodită cu un alt bărbat, Steve Kazee, a anunțat că a născut un băiețel, Callum Michael Rebel. Nerăbdătoare, aceasta deja l-a arătat fanilor, chiar dacă, momentan, doar din spate.

Instantaneul mamă-fiu e însă unul plin de emoție, de liniște, de inocență. Bebelușul, a cărui venire a fost anunțată de părinți în luna septembrie a anului trecut, doarme liniștit, fără vreo grijă, pe pieptul mamei, care îl veghează.

'Și uite așa, inimile noastre au explodat pentru eternitate și dincolo de ea!', a scris actrița de 39 de ani pe Instagram marți. 'Bine ai veni în lume, Callum Michael Rebel Kazee', a mai scris aceasta.

Tatăl micuțului are 44 de ani și, extrem de emoționat, a anunțat și el nașterea băiatului lui. 'Într-o secundă, universul nostru s-a deschis și nimic nu va mai fi la fel niciodată', a scris el pe aceeași rețea de socializare.

Actrița mai are un copil din căsnicia anterioară, fiind vorba despre o fetiță de 6 ani, Everly. Ea și fostul soț au custodie comună.

Vezi și Actrița Jenna Dewan s-a logodit cu Steve Kazee, la 5 luni după ce au anunțat că vor deveni părinți

Citește și: