E cel mai bogat om din lume, dar umblă mereu cu aceiași pantaloni scurți! Așa se fac banii?

Jeff Bezos poarta aceiasi pantaloni scurti

Jeff Bezos este cel mai bogat om din lume la ora actuală, cu o avere de 137 de miliarde de dolari. Cu toate acestea, miliardarul, fondator al companiei Amazon, a fost fotografiat de mai multe ori în vacanța pe care și-o petrece în Europa purtând aceeași pereche de pantaloni scurți.

Recent divorțat, Bezos, care formează un cuplu cu jurnalista Lauren Sanchez, în vârstă de 49 de ani, pur și simplu nu iese dintr-o pereche de bermude marca Vilebrequin. Acestea sunt dintr-o colecție mai veche, semn că le are deja de câțiva ani.

Jeff Bezos si bermudele preferate

A fost fotografiat purtându-le în Spania, dar și la Saint Tropez, în mai multe dăți. Cei doi s-au întâlnit în vacanță și cu Joshua Kushner, Karlie Kloss sau fostul CEO de la Goldman Sachs, Lloyd Blankfein.

 

View this post on Instagram

 

Having a great time in the Balearics

A post shared by David Geffen (@davidgeffen) on

Bezos și Sanchez, și ea divorțată după un mariaj de 13 ani, și-au făcut debutul oficial drept cuplu la Wimbledon, în iulie. Dar ies împreună încă de dinainte să divorțeze. S-a speculat chiar că Sanches este motivul divorțului miliardarului.

Recent, Bezos, de 54 de ani, i-a cunoscut pe părinții iubitei sale, semn că lucrurile evoluează rapid între ei. Rămâne de văzut dacă vor ajunge la altar, Bezos pierzând deja o parte importantă din avere după divorțul după 25 de ani de căsătorie și patru copii.

Vezi și De asta divorțează? Cum arată și cine este amanta lui Jeff Bezos, cel mai bogat om din lume

Citește și: