Cel mai bogat om din lume va fi liber. Divorțează după 25 de ani de căsnicie

Jeff Bezos divorteaza

Jeff Bezos, fondatorul companiei Amazon şi cel mai bogat om din lume, divorţează după o căsnicie de 25 de ani.

Anunțul a fost făcut chiar de către multimiliardar, pe contul său de Twitter. Omul de afaceri, în vârstă de 54 de ani, a spus fanilor săi că despărțirea de soția sa (48 de ani) va fi una amiabilă.

Ne simţim extrem de norocoşi că ne-am cunoscut şi extrem de recunoscători pentru fiecare an de căsnicie”, a scris el pe Twitter.

„Dacă am fi ştiut că ne vom despărţi după 25 de ani, tot ne-am fi căsătorit”, a adăugat el.

Cei doi s-au cunoscut în New York, când Bezos era vicepreşedinte al unui trust şi a intervievat-o pe cea care avea să-i devină soție, pentru un job. S-au căsătorit în 1993, după ce au renunţat la slujbele de pe Wall Street şi s-au mutat în Seattle. Aici, Jeff Bezos a deschis, în garajul său, o librărie online, din care s-a născut ulterior compania Amazon.

Bezos a devenit milionar în 1997, iar din acest moment caștigurile sale au tot crescut. În prezent e cel mai bogat om din lume, cu o avere estimată la 135 de miliarde de dolari.

Cât despre soția acestuia, ea este o scriitoare premiată.

Nu se știe dacă cei doi – care au împreună patru copii – au un contract prenupțial. Dacă nu există un astfel de act, averea va fi împărțită în mod egal.

Vezi și Cel mai bogat om din istorie e un om normal: Spală vasele și are cizme norocoase. Care e cel mai sexy lucru pe care îl face pentru soția sa

Citește și: