Astfel, dacă Van Damme și-a câștigat notorietate pentru abilitatea de a face un șpagat perfect, Bianca se pare că a căpătat  flexibilitatea și calitățile  tatălui ei și execută același exercițiu într-un mod impecabil. Drept dovadă stau imaginile postate de Bianca pe contul ei e Instagram,  unde imită diverse ipostaze celebre ale actorului.

Bianca Bree, pictorial îndrăzneț în revista Cleon

Fiica lui Van Damme, care și-a luat numele de scenă  Bianca Bree, nu este doar o bună sportivă, ci este și o actriță și un fotomodel renumit. Zilele trecute, ea a realizat un pictorial incendiar pentru revista americană Cleon, unde a pozat ca Audrey Hepburn.

 

View this post on Instagram

 

For beautiful lips, speak words of kindness -Audrey Hepburn . . . #ifyouknowyouknow #struggleisreal #postisfly #audreyhepburn moderndayhepburn #actress #rebel #diamondintherough #covergirl #teamitalia

A post shared by Bianca Van Damme (@iambbgun) on

Actrița a apărut până acum în 10 filme și a jucat chiar și alături de tatăl ei în „Six Bullets” și ”Soldiers”,  însă în ultima perioada, tânăra s-a dedicat sportului şi publică pe diverse platforma sociale imagini inedite din sala de antrenament. „Vreau să le arăt fetiţelor şi băieţeilor că poţi să faci sport şi să fii feminină în acelaşi timp. Așa cum poţi sta picior peste picior la masă, poţi aplica și nişte lovituri dure într-un mod frumos, feminin. Aşa cum tatăl meu a promovat artele marţiale şi a dat o lecţie generaţiei mele – vreau să duc mai departe această moştenire“, a explicat Bianca Bree pentru „New York Post“.

Jean Claude Van Damme si  Bianca BreeSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

A vrut să devină patinatoare

Bianca a povestit că mama ei o obligă când era mică să practice arte marțiale pentru a se autoeduca, însă ea le spune părinților ei că urăște aceste sporturi și preferă să facă balet și patinaj. A vrut să devină o patinoare de succes și să participe la olimpiadă, însă în urma unui accident pe care l-a avut în urmă cu câțiva ani, a fost nevoită să renunțe la visul ei.

 

Who has the better splits, Jean-Claude or Bianca-Bree? #jeanclaudevandamme #biancabreevandamme

A post shared by Bautista Sanchez (@bautistamanuelsanchez) on

Deși pare o femeie foarte puternică, Bianca și-a speriat fanii, în 2016,  când a publicat pe contul ei de Instagram un mesaj tulburător. Tânăra a dezvăluit că suferă de depresie și că s-a gândit să-și încheie socotelile cu viața, însă ulterior și-a șters mesajul.

#biancabreevandamme#jeanclaudevandamme#martialarts#likefatherlikedaughter#strongandsexy

A post shared by Gymz Freakz (@eat_workout_snooze_repeat) on

”Unii oameni nu știu, dar eu am avut gânduri suicidale încă din copilărie. Sunt momente în care mă simt tare, dar în altele sunt slabă. Vreau să transmit dragostea mea familiei și prietenilor. Am decis că viața nu mai are sens pentru mine. Acesta este ultimul meu mesaj. Aș fi dorit să fiu mai puternică”, ar fi scris aceasta pe respectiva rețea de socializare.

Jean-Claude Van Damme  mai are doi băieți, Kristopher Van Varenberg (30 de ani) și Nicholas Van Varenberg (22 de ani).

Citește și: