Jason Priestley, mesaj sfâșietor pentru Shannen Doherty. Cum a reacționat starul când a aflat că actrița este pe moarte

Jason Priestley, mesaj sfâșietor pentru Shannen Doherty. Cum a reacționat starul când a aflat că actrița este pe moarte

Actorul Jason Priestley s-a arătat dărâmat de vestea tristă că actrița a fost din nou diagnosticată cu cancer și că este pe moarte, fiind în fază terminală.

Jason, cel care îi dă viață lui Brandon în Beverly Hills, fratele geamăn al Brendei, rol interpretat  de îndrăgita Shannen Doherty, e devastat de vestea tristă că aceasta mai are foarte puțin de trăit.

El a făcut mărturisiti sfâșietoare pentru revista People și pare dărâmat  de faptul că va pierde încă un coleg de platou, după dispariția subită a lui Luke Perry.

„Shannen reprezintă o mare parte din viața mea. Eu și ea vom avea mereu o legătură care este foarte puternică. Sunt devastat de această veste și îi urez ei și familiei ei toate bune în această perioadă dificilă pentru ei', a declarat Jason pentru People.

Shannen Doherty suferă de cancer în fază terminală

Jason nu este singurul actor din Beverly Hills care pare marcat de vestea tristă că lui Shannen i-a recidivat cancerul, într-o formă mult mai agresivă.

Tori Spelling i-a transmis și ea un mesaj pe rețelele de socializare: „Îți trimit foarte multă dragoste, sprijin și vibe pozitiv care să te facă să zâmbești', a scris Tori.

Vestea tristă dată de Shannen Doherty  că boala a recidivat a șocat pe toată lumea. Actriță a mărturisit că a fost diagnosticată din nou cu cancer mamar, în stadiul IV, săptămâna trecută, în cadrul emisiunii „Good Morning America'. Doherty a izbucnit în lacrimi la TV și a povestit că starea ei s-a agravat și din cauza stresului de pe urma procesului pe car eîl duce împotriva unei firme de asigurări care nu vrea să-i plătească integral despăgubiri, după ce casa ei a fost arsă în incendiile de vegetație din California, în 2018.

 

Citește și: