Jane Fonda, fără perdea despre operațiile estetice. Ce a decis, la 82 de ani. Cum arată actrița în prezent

ane Fonda despre operatiile estetice

Actrița Jane Fonda este un model la cei 82 de ani ai săi. Extrem de activă, actrița și activista nu stă locului o clipă. Încă joacă în filme și participă în primul rând la proteste. De altfel, dacă o privești nimic nu te duce cu gândul la vârsta ei din buletin.

Într-un interviu recent, vedeta, care în trecut a fost foarte transparentă legat de operațiile estetice pe care și le-a făcut, a declarat că nu va mai recurge niciodată la acestea.

Au trecut anii în care își făcea griji în mod constant legat de felul în care arăta, a spus ea. 'Nu pot pretinde că nu sunt vanitoasă, dar nu vor mai fi operații estetice. Nu mă voi mai tăia de acum înainte', a declarat vedeta.

'Trebuie să lucrez în fiecare zi cu mine ca să mă accept așa cum sunt: nu e simplu', a recunoscut ea.

Actrița s-a luptat în trecut cu bulimia, reușind să o țină sub control abia după 40 de ani.

De ceva vreme a decis să fie complet deschisă cu fanii săi, arătându-le viața sa reală, din spatele glamour-ului. La un moment dat, chiar a postat pe rețelele de socializare o fotografie în care îi lipsea un dinte. Îl pierduse într-un restaurant din Portugalia.

Jane Fonda a vorbit despre chirurgia plastică la care a apelat și în cartea sa autobiografică. Recunoștea atunci: 'Mă bucur că arăt bine pentru vârsta mea, dar am făcut operații. Nu voi minți legat de asta'.

'Urăsc faptul că a trebuit să mă modific fizic ca să simt că sunt ok. Îmi doresc să nu fi făcut asta', a recunoscut ea.

'Aș fi vrut să fiu mai curajoasă (și să nu fac aceste operații – n. red.), dar sunt cine sunt', a mai spus ea.

Vezi și Jane Fonda a primit un premiu BAFTA, în timp ce era arestată! Ce acuzații i se aduc actriței

Citește și: