Jamie Oliver a vrut sa se ocupe de mancarea de la nunta printului Harry. Ce raspuns a primit

Jamie Oliver a vrut sa se ocupe de mancarea de la nunta printului Harry

Nu multi miri ar refuza oportunitatea ca faimosul Jamie Oliver sa le gateasca la nunta. Dar nu toate cuplurile care urmeaza sa se casatoreasca sunt atat de celebre precum cel format din printul Harry si Meghan Markle.

Intr-un interviu recent, Jamie Oliver a destainuit ca i-ar fi facut placere sa gateasca la nunta celor doi. Chiar a trimis o scrisoare la Palatul Kensington, anuntandu-si intentiile.

In scrisoare, bucatarul in varsta de 43 e ani ii anunta pe miri ca avea sa le aduca cei mai buni chefi in regat, dar si din SUA. Insa raspunsul la propunerea sa a fost cel mai rau din cate se poate: niciunul.

Concret, dupa cum declara Jamie Oliver, nimeni nu s-a sinchisit sa-i raspunda, ceea ce, admite, l-a jignit. „Nu am primit niciun raspuns. E o poveste adevarata”, a mai spus vedeta, unul dintre cei mai bogati bucatari din lume.

Mai mult, Jamie, care detine restaurante in intreaga lume, creand, practic, un imperiu, sustine ca si-ar fi oferit serviciile gratuit. „As fi facut-o pe gratis”, a spus el. In cazul lui nici macar faima nu mai conteaza atat dde mult, el fiind, practic, cunoscut in intreaga lume.

E clar insa ca Harry si Meghan si-au dorit altceva. La momentul nuntii lor, in mai, anul acesta, presa britanica a scris ca la receptie s-a comandat inclusiv pizza.

Vezi si Băiatul lui Jamie Oliver are doar 8 ani și deja poate face ceva ce foarte puțini adulți știu. Merită toată admirația!

Citeste si: