Iuliana Tudor aduce o premieră în televiziune: Maria Ciobanu și Irina Loghin în aceeași emisiune!

Iuliana Tudor aduce o premieră în televiziune: Maria Ciobanu și Irina Loghin în aceeași emisiune!

Realizatoarea Iuliana Tudor a reușit să aducă o întâlnire de excepție, în cel mai nou sezon al emisiunii “O dată-n viață”, între celebrele interpretele de muzică populară Maria Ciobanu și Irina Loghin.

 

Iuliana Tudor revine cu “O data-n viață”, din 18 martie, pe TVR 1, fiind una dintre cele mai populare producții TV din țară. Iar sezonul 17 debutează cu o premieră absolută: două artiste celebre Maria Cioabanu și Irina Loghin apar împreună pentru prima oară în același platou de televiziune după 60 de ani de carieră.
Vor avea alături și două echipe de profesioniști: Orchestra Doina Basarabiei, dirijor Valeriu Cascaval, ansamblul Doina Gorjului și Ansamblul Burnașul din Alexandria, orchestra fiind dirijată de Adrian Grigoraș.
Invitați speciali ai celor doua doamne sunt copiii acestora: Ionuț Dolănescu, Camelia Ciobanu Filip, celebra soprană Leontina Văduva și Irinuca Loghin. Fiecare va susține momente artistice emoționante.

„Fiecare început de sezon aduce pentru mine o emoție specială. Deși sunt 9 ani de când intrăm în casele românilor, îmi bate inima exact ca la prima emisie. Este o reușită pe care o datorăm lui Titus Munteanu, echipei condusă de d-na Elise Stan și Televiziunii Române. Prima emisie este cu adevărat unică. Maria Ciobanu și Irina Loghin fac un spectacol inedit care va surprinde cu siguranță. Îmi doresc să ne păstrăm publicul aproape și pe viitor, iar programul “O data-n viață”, să rămână aceeași oază de bun gust și calitate!”, declara Iuliana Tudor.

Maria Ciobanu, Iuliana Tudor

Maria Ciobanu și Iuliana Tudor

Credit foto: arhiva personală

Irina Loghin și Iuliana Tudor

Credit foto: arhiva personală