Iuliana Tudor a trecut prin cea mai mare provocare profesională!

Iuliana Tudor a trecut prin cea mai mare provocare profesională!

Vedeta Televiziunii Naționale, Iuliana Tudor, a prezentat un eveniment important la Geneva. La reuniune au participat reprezentanți din 196 de state.
Iuliana Tudor a avut rolul de maestru de ceremonii la cea de-a 32-a ediție a Conferinței Internaționale a Mișcării de Cruce Roșie și Semiluna Roșie din lume. Evenimentul s-a desfășurat pe 7 decembrie, la Geneva, iar țara noastră a avut un rol important.
Experiența în televiziune și implicarea în numeroase acțiuni umanitare au contribuit la alegerea Iulianei Tudor, care este și Ambasador al Crucii Roșii din România, să fie aleasă pentru această poziție importantă.

Credit foto: PR (arhiva personală)

Alături de Președintele Federației Internaționale a Crucii Roșii, Tadateru Konoe.

Pentru mine, Geneva și Conferința Internațională organizată de Federația Internațională a Societăților de Cruce Roșie reprezintă cea mai mare provocare profesională de până acum, fiind vorba despre un eveniment internațional, cu o miză importantă, și având în vedere că au fost prezente în sală delegațiile a 196 de state din toată lumea, inclusiv întreg bordul (n.r.: șefii) Federației Internaționale de Cruce Roșie. Cred că am reușit ce mi-am propus: să se vorbească despre România în termenii cei mai buni, iar Societatea Națională de Cruce Roșie din țara noastră să se afle în prim plan. Ca jurnalist, am trăit o experiență pe care oricine face meseria aceasta și-o dorește. Și după reacțiile tuturor celor prezenți, cred că am făcut o treabă bună', a declarat Iuliana Tudor, gazda emisiunii O dată-n viață', de la TVR.

Credit foto: PR (arhiva personală)

Iuliana Tudor, pe scena evenimentului de la Geneva.

Credit foto: PR (arhiva personală)