S-a decis cine va prezenta Cerbul de Aur! A fost o luptă pe viață și pe moarte. Mădălina Ghenea și Ramona Bădescu au pierdut. Uite cât va încasa vedeta

Iulia Vantur va prezenta Cerbul de Aur

După 9 ani de absență, Cerbul de Aur se organizează din nou anul acesta, în perioada 29 august – 2 septembrie, la Brașov. S-a decis și cine va prezenta, printre numele vehiculate aflându-se Mădălina Ghenea, care părea certă și care urma să urce pe scenă cu italianul gabriel Garko.

Și Ramona Bădescu, cea care a prezentat o ediție a festivalului în urmă cu 13 ani, alături de Cosmin Cernat, era o opțiune.

În final, însă, a câștigat Iulia Vântur. Ciao scrie că iubita lui Salman Khan va încasa, pentru cele 3 seri când va urca pe scenă, suma de 10.000 de euro.

Printre cei pe care îi va întâmpina pe scenă se află Nicole Scherzinger și James Blunt.

Gazdele primei seri a festivalului vor fi Aurelian Temişan şi Ilinca Avram.

Printre cei care vor susține recitaluri la ediția de anul acesta a Cerbului de Aur se află The Motans, Carlas Dreams, Loredana, Delia, Andra și Horia Brenciu.

Festivalul Internaţional Cerbul de Aur a debutat în 1968 şi a avut 17 ediţii, ultima fiind organizată în anul 2009.

De-a lungul anilor, pe scena festivalului au urcat vedet ca Diana Ross, Julio Iglesias, Dalida, Sheryl Crow, Tom Jones, Vaya con Dios, Coolio, Christina Aguilera, Cliff Richard, Kenny Rogers, Ricky Martin, Kelly Family, Patricia Kaas, Gilbert Becaud, Toto Cutugno, Boy George, James Brown, Ray Charles, UB 40, Scorpions, Pink, Sheryl Crow şi nu numai.

Vezi și E verde de invidie! Uite cu cine o înșală Salman Khan pe Iulia Vântur

Citește și: