Iulia Vântur nu se mai ascunde și vorbește despre Salman Khan. Unde își petrec timpul liber cei doi îndrăgostiți

Iulia Vântur nu se mai ascunde și vorbește despre Salman Khan. Unde își petrec timpul liber cei doi îndrăgostiți

Iulia Vântur s-a mutat de câțiva ani în India, unde trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu starul de la Bollywood, Salman Khan, și își construiește o carieră muzicală.

 

După ce a avut o carieră de succes ca prezentatoare TV în România, Iulia Vântur a decis să-și încerce norocul și în India, și bine a făcut. Frumoasa românca a dat lovitura în muzică la Mumbai. Melodiile pe care și le-a lansat recent se bucură de un succes uriaș, iar recent a înregistrat și o melodie rap împreună cu un artist indian.

Iulia a povestit în emisiunea „Vorbește lumea' că indienii au acceptat-o foarte repede. „S-au obișnuit deja cu mine, după atâția ani și cred că m-am adaptat destul de bine la tot ceea ce este acolo', a mărturisit Iulia.

Citește și:  George Clooney, implicat într-un accident rutier în Italia! Care este starea actorului

Iulia Vântur și Salman Khan au o casă de vacanță în Mumbai

În ciuda faptului că nu vrea să-și recunoască oficial relația cu Salman Khan, deși cei doi trăiesc o poveste de iubire ca în filme, celebra blondă a mărturisit că, de obicei, când are câteva zile libere, ea și le petrece la o fermă pe care o deține împreună cu starul de la Bollywood. „În Mumbai, mergem la fermă, la o casă de vacanță, pe care o avem undeva într-un loc foarte frumos, un fel de junglă. Este și un munte acolo pe care m-am cățărat de câteva ori', a spus Iulia. Întrebată de Cove ce mai face Salman Khan, fosta vedetă Pro TV a declarat că actorul este foarte fericit și este plecat într-un turneu în SUA cu noul său film, ‘Da-Bangg Reloaded.

Iulia a explicat că ea nu a putut să-și însoțească iubitul, pentru că a avut un eveniment foarte important la Bangkok, unde a prezentat niște premii cinematografice internaționale, dar și pentru că este ocupată cu înregistrările pentru noile sale melodii. Mai mult, ea a profitat de faptul că a avut câteva zile și a plecat cu părinții ei într-o vacanță în Italia.

Citește și: