Iulia Albu o critică fără milă pe Adelina Pestrițu pentru ținuta pe care a purtat-o la E! Entertainment Awards: „Nu înțeleg de ce cineva și-ar arăta și sânii, și …”

Iulia Albu o critică fără milă pe Adelina Pestrițu pentru ținuta pe care a purtat-o la E! Entertainment Awards: „Nu înțeleg de ce cineva și-ar arăta și sânii, și ...”

Iulia Albu a vorbit despre ținutele purtate de vedete  pe covorul roșu de la premiile E! Entertainment, iar Adelina Pestrițu a fost criticată fără milă de  creatoare de modă.

 

Iulia,  unul dintre cei mai influenți fashion editori români, a comentat ținutele româncelor care au apărut pe covorul roșu la gala de decernare a premiilor la  E! Entertainment, Irina Deaconescu,  Maria Zvîncă și Adelina Pestrițu pentru site-ul perfecte.ro.  Aceasta este de părere că Adelina putea să-și aleagă o ținută mai spectaculoasă, nu una demnă de o „dansatoare'.

„ Nu înțeleg de ce cineva și-ar arăta și sânii, și piciorul, și buricul la un eveniment. Nu înțeleg nici posingul de tip dansatoare, nu că dansul nu ar fi o artă care îl înnobilează pe om. Pentru Dumnezeu, dansul sportiv este unul din cele mai frumoase și urmărite sporturi', a transmis Iulia.

Adelina Pestrițu a câștigat premiul Best Romanian Influencer 2019

„Ținuta nu a fost cea mai proastă de pe red carpet și mă bucur, totuși, că am văzut lucruri mult mai dezastruoase, însă sincer, acele pene și acele decupaje arată mai demne de o dansatoare în cluburi cu nume de șarpe din București decât ca o rochie de red carpet. Nu voi fi răutăcioasă. Felicitări, Adelina, pentru premiu, așa cum ți-am mai spus, și pune-l la loc de cinste – la anul, cu siguranță nu va mai fi al tău', a continuat Iulia.

Adelina a câștigat premiul Best Romanian Influencer 2019 și a participat la E! Peoples Choice Awards, în Los Angeles, la începutul acestei luni. Pentru prima dată în 45 de ani, în cadrul evenimentului E! Peoples Choice Awards 2019 a fost deschisă o categorie pentru România. Aceasta se numește: Best Romanian Pop Culture Influencer of 2019 și a avut în vizor un Top 3. Cele 3 figuri preferate din online au fost: Adelina Pestrițu, Maria Zvinca și Irina Deaconescu, iar trofeul a fost câștigat de frumoasa brunetă.

Citește și: