Iubitul Mihaelei Rădulescu a fost desemnat cel mai stilat bărbat din lume, alături de două vedete de talie mare

Mihaela Radulescu iubit

Iubitul Mihaelei Rădulescu, Felix Baumgartner, a fost desemnat de o publicație străină cel mai stilat bărbat din 2017, alături de Adam Lambert și Tom Cruise.

În urma voturilor primite, în topul realizat de BGFN Magazine se mai află David Garrett sau premierul canadian Justin Trudeau, care își permite uneori luxul de a fi excentric și de a purta șosete inspirate de 'Star Wars', de exemplu.

Printre cei propuși pentru vot s-au aflat și Adam Levine, solistul trupei Maroon 5, Adrien Brody, Al Pacino, Antonio Banderas, Alec Baldwin, Ben Affleck, Bill Clinton sau Barack Obama.

Clasic, cu un strop de modern

Stilul lui Felix Baumgartner a fost descris de BGFN Magazine ca fiind unul clasic, cu un strop de modern. Felix obișnuiște să se îmbrace mai mult în ținute sport sau casual, însă aparițiile sale la patru ace, la evenimente, au atras atenția. De altfel, fizicul de sportiv face ca orice fel de haine, cât ar fi ele de scorțoase, să se așeze altfel pe al decât pe majoritatea bărbaților.

Mândră nevoie-mare, Mihaela Rădulescu, care iubește cu Felix Baumgartner de trei ani, le-a mulțumit fanilor pe Instagram pentru voturi.

A big thank you to everyone who have voted my man for The Most Stylish Men in The World, 2017 ! ❤️?❤️#bgfashion #moststylishmen2017 @therealfelixbaumgartner @adamlambert #tomcruise #stylematters #redbullathlete #proud. Read the whole article on Felix‘s facebook page. #felixbaumgartner

A post shared by

La fel a procedat, complet lipsit de aroganță, și Felix Baumgartner, deținător al mai multor recorduri sportive. El este cel care, printre altele, a depășit viteza sunetului în cădere liberă, sărind din stratosferă, în 2012.

Vezi și Felix Baumgartner este topit după Mihaela Rădulescu. I-a făcut cea mai frumoasă declarație de dragoste

Citește și: