E celebru, are 74 de ani și o soție la care ar râvni orice bărbat. Cum arată după ce i-a născut artistului cel de-al 8-lea copil

Mick Jagger

Mick Jagger, care în 2014 a trecut printr-o traumă, după ce iubita lui s-a sinucis, pare să-și fi revenit. Cea care l-a ajutat să se bucure din nou de viață e Melanie Hamrick, o femeie în vârstă de 31 de ani, cu 43 de ani mai tânără decât el.

Melanie Hamrick e balerină, iar dacă o privești îți dai seama de ce rockerul nu a putut rămâne indiferent.

iubita Mick Jagger

E atât de elastică încât ai spune că pozele ei sunt trecute prin Photoshop.

Melanie Hamrick balerina

Iar uimirea e și mai mare când afli că anul trecut a născut un băiețel. E al optulea copil al liderului trupei Rolling Stone.

Melanie Hamrick

Acesta are copii cu mai multe femei, 4 mai exact. În plus, are nepoți și chiar o strănepoată mai mare decât mezinul său.

iubita lui Mick Jagger

Foto: Instagram

A fost căsătorit o singură dată, cu Bianca Jagger, timp de 8 ani, până în 79. În afară de băiețelul născut din relația cu balerina, cântăreţul britanic mai are şapte copii cu vârste cuprinse între 17 şi 46 de ani.

Jagger are și cinci nepoţi şi a devenit străbunic, în mai 2014, când nepoata sa Assisi a dat naştere unei fetiţe.

În urmă cu câteva luni, rockerul a fost surprins la Paris cu o tânără, toată presa scriind că relația cu Melanie s-a sfârșit. Iată că nu a fost așa, iar cei doi își văd în continuare de viața împreună. Dacă a fost sau nu o aventură doar Mick Jagger știe.

Citește și: