Iubita lui Kemal din „Dragoste infinită”, moment stânjenitor pe covorul roșu de la Cannes. Detaliul rușinos surprins în imaginile cu actrița

Iubita lui Kemal din „Dragoste infinită”, moment stânjenitor pe covorul roșu de la Cannes. Detaliul rușinos surprins în imaginile cu actrița

Fahriye Evcen se pare că nu se bucură deloc de același succes ca cel al logodnicului ei, Burak Özçivit, care îi dă viață lui Kemal în „Dragoste infinită'. Actorul atrage toate privirile când își face apariția pe covorul roșu, însă nu așa se întâmplă și în cazul logodnicei sale, care a trăit o experiență nu tocmai plăcută la Cannes.

Actrița a avut o apariție fermecătoare pe covorul roșu de la Cannes, strălucind într-o rochie albă cu crăpătură pe picior. Însă, aceasta nu a atras deloc atenția jurnaliștilor care nici măcar nu s-au clintit să o fotografieze, fiind ocupați cu alte celebrități, aceasta având parte de un moment extrem de stânjenitor. În câteva imagini realizate de un jurnalist al agenției  turcești Anadolu, se poate vedea cum aceasta salută mulțimea, însă nici un jurnalist sau fotograf nu-și îndreaptă blițul aparatului către ea.

Fahriye Evcen a participat la cea de-a 70-a ediție a Festivalului de Film de la Cannes la ecranizarea filmului  „The Meyerowitz Stories”, în care joacă. Aceasta nu a fost „ajutată' pe covorul roșu de mult mai cunoscutul ei logodnic, Burak Özçivit, care nu a putut să o însoțească din cauza filmărilor.  Cu toate acestea, Even s-a afișat pe covorul roșu, purtând inelul de logodnă cu diamant primit de la Burak. Ea a mai avut o apariție la Cannes și în 2015, însă nici atunci nu a reușit să atragă deloc atenția presei.

Citește și: