Îți vine să crezi că fiul lui Catherine Zeta Jones și Michael Douglas e deja la facultate? Cum arată la 18 ani, abia cazat în camera de cămin | VIDEO

fiul lui Catherine Zeta Jones

La 48 de ani, Catherine Zeta Jones e mamă de student. Fiul ei, Dylan, în vârstă de 18 ani, urmează să înceapă facultatea. Tânărul și-a luat deja zborul din casa părintească, cazându-se la cămin.

Părinții l-au condus și l-au ajutat să se instaleze. Au fost niște momente pline de emoție pentru actriță, care a realizat și un filmuleț cu Dylan, în noua sa casă, în care pot fi văzute inclusiv niște perne cu steagul britanic, aluzie la originile galeze ale actriței. În înregistrare poate fi văzut și Michael Douglas (73 de ani), dar și sora lui Dylan, Carys, în vârstă de 15 ani.

La finele filmulețului Catherine a inserat și câteva imagini cu Dylan, de pe vremea când era doar un bebeluș.

Let the lectures really begin! I love you Dylan. Good luck in the next exciting and enlightening chapter of your life?

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on

”Sar în sus de bucurie în dimineața asta! Dylan începe viața de student! E foarte fericit și la fel sunt și eu! Mi-ar plăcea să o încep și eu! Fantastic! Mă bucur de fiecare secundă!”, a scris pe Instagram Catherine Zeta Jones. Actrița nu a apucat să se bucure de viața de student, ea lăsându-se de școală la vârsta de 15 ani.

Foto: Instagram

Vezi și Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas au recreat o veche fotografie de familie. Ce-a ieșit e de tot râsul | FOTO

Citește și:

Loading...