Îți place moda? Ești victimă sau cunoscătoare…?

Îți place moda? Ești victimă sau cunoscătoare...?

1. Admiri de pe margine
Preferi să nu te implici prea mult în procesul de creație a ținutelor vestimentare. Recunoști imediat eleganța și extravaganța, dar stilul tău e cuminte și așezat, fără să fie neapărat modern sau depășit. Îți plac hainele croite impecabil care respectă mai mult trupul femeii și mai puțin tendințele modei. Îți place să fii la curent cu ce se poartă fără să faci din informațiile venite din sfera modei titlul de glorie în garderoba ta. Sfat: poartă hainele care te fac să te simți confortabil, dar adaugă o mică tușă modernă, fancy, chic…

2. Moda e viața ta
Dulapurile tale sunt depășite de situație. Aparent, nu-ți lipsește nimic, dar categoric tu nu ești de aceeași părere. Reușești să-ți achiziționezi cam tot ce se anunță hit în materie de modă și stil. Chiar dacă nu porți tot ce acumulezi, faptul că ai bifat în garderobă o piesă aflată în tendințe te face o redutabilă consumatoare de modă. Poți oricând să dai sfaturi tuturor despre ce se mai poartă și ce nu. Sfat: relaxează-te! Organizează-ți garderoba. Așază-te corect pe tronsonul de vârstă adaptat stilului tău vestimentar.

3. Fidelă unui stil personal
Nu știi și nici nu te interesează ce se poartă anul acesta așa cum n-ai știut nici anul trecut. Întotdeauna te-ai îmbrăcat așa cum ai simțit și nu ai ieșit niciodată din zona ta de confort. Garderoba ta cuprinde toată panoplia de haine clasice fără să fie prea multe sau prea variate, te rezumi la strictul necesar. Sfat: încearcă să adopți un stil cu influențe vintage și rămâi fidelă în acea zonă. Nu refuza din start culorile proaspete și vii pe motiv că sunt prea îndrăznețe.

Copyright: agencyby / 123RF Stock Photo