Îți mai aduci aminte de Soso, câștigătorul de la Big Brother? A ajuns în Islanda. Ce mai face și cum mai arată îndrăgitul concurent

Îți mai aduci aminte de Soso, câștigătorul de la Big Brother? A ajuns în Islanda. Ce mai face și cum mai arată îndrăgitul concurent

În urmă cu 14 ani, Sorin Fisteag, alias Soso, a devenit cea mai mediatizată persoană din România după ce a fost câștigatorul primului reality-show de la noi din țară,  Big Brother, difuzat de Prima TV și prezentat de Andreea Raicu și Virgil Ianțu. Însă, fiind o fire timidă, el a dispărut rapid din lumina reflectoatelor.

 

Sos s-a mutat din 2011 în Düsseldorf, Germania, unde și-a făcut rezidențiatul pe medicina internă, iar acum lucrează ca medic specialist. După multă muncă și orele de gardă, Sorin și-a luat o binemeritată vacanță în Islanda, unde își dorea foarte mult să ajungă. Tânărul, în vârstă de 35 de ani,  a postat mai multe imagini din vacanță pe contul lui de facebook și s-a declarat foarte încântat de această experiență fascinantă.

Citește și: El este cel mai frumos actor turc. Îl umbrește în frumusețe și popularitate până și pe Kemal din „Dragoste infinită'

Vacanță în Islanda

Soso a stat o săptămână în Islanda și a vizitat mai multe orașe, printre care și capitala Reykjavík. „E mult mai fain decât am crezut. E incredibil pur și simplu', a declarat acesta.

Sorin a declarat într-un interviu mai vechi că i-a plăcut foarte mult experiența trăită la Big Brother, dezvăluind că cu banii pe car i-a câștigat și-a ajutat familia și s-a plimbat mult.

„Cu banii pe care i-am câștigat am cumparat un apartament în Reșița, mi-am ajutat familia, am călătorit mult, am trăit cu restul banilor câțiva ani după. A fost și va ramane unul din cele mai frumoase momente din viața mea. A fost o surpriză frumoasă', a spus acesta.

Fotografii: Facebook/libertatea.ro

 

Citește și: