Mai exact, talentata cântăreață s-a lovit la dinți și a fost nevoită să meargă la medicul stomatolog pentru a-i fi reparată dantură, pentru că un dinte i s-a spart. Dezvăluirea a fost făcută chiar de talnetata artistă.

Irina a postat o imagine cu ea în cabinetul medicului stomatolog, unde a explicat și motivul pentru care se află acolo. „Mi-am ciobit dintele încercând să scot o gămalie a unui ac de siguranță. Acum sufăr, dar nu foarte mult! Domnul doctor Sergiu are grijă”, a scris ea in dreptul imaginii de pe Instagram.

 

Artista a publicat ulterior și o fotografie de la ieșirea din cabinet. Zâmbetul larg demonstrează că Irina este mulțumită de rezultat. Irina Rimes s-a alăturat anul acesta show-ului „Vocea României”, în claitate de antrenor. Ea a ocupat scaunul Loredanei Groza și pare să se înțeleagă de minune cu ceilalți jurați Andra, Tudor Chirilă și Smiley.

 

„Vocea României este ceva ce mi-am dorit dintotdeauna să fac, este ca un vis împlinit. Mi-am dorit de atâtea ori să strig în gura mare cât de importantă este emoţia, cât de important este mesajul, importanţa de a transmite ce cânţi. Aceasta este cheia către sufletul omului. Vocea este aceea care te atinge, care te face să tresari, indiferent că e o piesă veselă sau una tristă. Eu asta ştiu să fac, asta vreau să-i învăţ pe concurenţii din echipa mea să facă. Sunt gata să mă implic 120% în tot ce va însemna progresul lor în acest show. Vreau să adun în echipa mea oameni talentaţi, care să fie deschişi să încerce şi ceva nou. Nou pentru ei, dar şi pentru noi. Va fi un sezon productiv, cu multă ambiţie şi determinare. Eu vin cu o tonă de entuziasm şi poftă de muncă şi vreau să o împărtăşesc cu toată lumea“, a declarat Irina.

Citește și: