Cine e gelos în cuplul Irina – Răzvan Fodor și a căutat în istoricul telefonului celuilalt

Irina Fodor recunoaste ca e geloasa

Irina și Răzvan Fodor formează un cuplu frumos de 13 ani. De 10 ani sunt căsătoriți și au o fetiță adorabilă. Formează o familie bine închegată. Dar mici discuții tot mai apar.

Într-un interviu acordat A List Magazine, Irina Fodor a recunoscut că ea este cea geloasă, chiar dacă nu are motive concrete. Amândoi își amintesc acumj amuzați de un episod în care Răzvan a fost nevoit să caute pe internet animatoare pentru o emisiune de televiziune, iar căutările au rămas în istoria telefonului.

Pentru că tot el i-a dat mobilul să îl ajute cu ceva, vedeta i-a văzut întâmplător istoricul căutărilor și a avut parte de o zi și o noapte de frământări, pănă s-a lămurit situația.

Altfel, trec peste problemele de zi cu zi cu zâmbetul pe buze. Dacă nu ai simțul umorului, nu ar trebui să te căsătorești! Despre asta e vorba!', explică Răzvan Fodor.

Ți soția lui, Irina, e de aceeași părere: Cu asta m-a cucerit! Râdeam cu el până la șase dimineața! Mai departe ne-a dus râsul! Te relaxezi în alt fel când râzi cu persoana de lângă tine! Umorul și comunicarea ne-au ajutat! Și acum, avem 10 ani de căsnicie, 13 de relație, și încă ne povestim chestii!'

Aceasta a mărturisit că, de multe ori, după o ceartă, soțul ei împacă situația cu o glumă.

Vezi și Soția lui Răzvan Fodor a mărturisit că are probleme de sănătate. Dezvăluirea făcută de Irina

Citește și: