Ea e o actriță de telenovele celebră și are 86 de ani. Soțul ei are doar 55. Dar ce cuplu frumos formează! Secretul mariajului lor, de aproape 20 de ani

Ea e o actriță de telenovele celebră și are 86 de ani. Soțul ei are doar 55. Dar ce cuplu frumos formează! Secretul mariajului lor, de aproape 20 de ani

Pe Joan Collins o știe toată lumea, mai ales din telenovela americană 'Dinasty', care a făcut-o vedetă internațională. Dar puțini știu că actrița în vârstă de 86 de ani are un soț cu mult mai tânăr.

Joan Collins e căsătorită de 18 ani cu Percy Gibson, care are numai 55 de ani. Nu e o căsătorie de fațadă, cei doi având aproape două decade de când își împart viața.

Recent, cei doi au fost fotografiați împreună, când ieșeau la o cină romantică în Hollywood.

Îmbrăcată complet în alb și aranjată, Joan Collins părea cu mult mai tânără. Zâmbitoare, actrița era ținută protector de mână de soțul ei, și el îmbrăcat elegant, într-un sacou crem, pantaloni în carouri și o maletă neagră.

Joan Collins arată excelent nu doar pentru vârsta ei. Apariția ei poate fi calificată ca fiind imaculată, vedeta purtând inclusiv pantaloni, ghete și poșetă albe.

Rujul roz închis este singura pată de culoare.

Cei doi s-au căsătorit în 2002, la Londra, pentru Joan fiind cea de-a cincea căsătorie.

Întrebată, în 2018, care e secretul mariajului său longeviv, actrița spunea că sprijinul pe care cei doi și-l oferă unul celuilalt. Vedeta mai spunea că nu e obligatoriu să fii de acord sau de aceeași părere cu celălalt, dar e obligatoriu să-ți placă compania lui, altfel nu va funcționa mariajul pe termen lung.

'Oamenii se căsătoresc la apogeul pasiunii. Îndată cea ceasta dispare, îl privesc pe celălalt și se întreabă: Ce naiba? Cine este această persoană?

Trebuie să mai fie ceva pe care relația să se bazeze. Dacă nu, atunci vor începe să caute în altă parte', declara ea.

Vezi și Sunt căsătoriți de 25 de ani! Melinda Gates a spus secretul mariajului ei cu Bill Gates

Citește și: