„Mi-ai ucis nevasta, să arzi în iad, lașule”, a scris bărbatul la o imagine de pe contul lui Alexei. Un american, pe nume Danny Naranjo, susține că Anastasia era soția lui. Mai mult, bărbatul are și imagini, alături de frumoasa actriță. El a fost luat imediat la întrebări de internauți care i-au cerut să dovedească tot ce spune. Danny nu s-a sfiit să rsăpundă:: „Tot ce am scris este adevărat! Sunt soțul ei! Mi-a ucis soția, știu ce spun, eu nu trebuie să vă demonstrez vouă nimic. Totul va ieși la iveală. Sunt un om de cuvânt”, a scris acesta.

Citește și: Motivul pentru care soţul a ucis-o cu sânge rece pe Anastasia Cecati şi apoi s-a sinucis. Ce l-a determinat să comită înfiorătoarea crimă

Danny i-a luat apărarea Anastasiei și susține că soția lui era faorte inteligentă. „Era foarte inteligentă. Mereu i-am spus că apreciez acest lucru la ea. Iubea să citească. Ultima carte pe care a citit-o este Anna Karenina. Voi cei care îi luați apărarea lașului care mi-a ucis soția…Sunteți lași și voi! Care e problema voastră?”, a mai scris nervos, Danny.

„Să te odihnești în pace, iubirea mea. Te voi iubi mereu. De la soțul tău adevărat, Danny. Multumesc tuturor pentru cuvintele frumoase”, a mai scris bărbatul pe facebook.

Citește și: