Interviu EXCLUSIV Bianca Sârbu: ”Dacă respecţi regulile, pierzi toatã distracţia!”

bianca sarbu antena stars

Prezentatoarea emisiunii 'Dragoste fără secrete' de la Antena Stars a fost recent mireasă pentru a doua oară în viață și povestește despre ce semnificație are dragostea pentru ea acum, după ce a rămas văduvă la 34 de ani.

 

Bianca, se spune că întotdeauna trebuie să existe o doză de mister în orice relație de dragoste. Cum funcționează dragostea fără secrete, apropo de titlul emisiunii tale de la Antena Stars? 

 

În ceea ce priveşte relaţia mea cu soțul meu, noi nu avem nici secrete, nici mister', altele sunt ingredientele care fac relaţia noastrã sã meargã aşa de bine şi pot sã-ţi dezvãlui unul singur: suntem amândoi la fel (râde).

 

Ce te intrigă cel mai mult la cuplurile care fac parte din emisiunea 'Dragoste fără secrete'?

 

Toate cuplurile aflate în emisiunea pe care o prezint îmi sunt dragi; m-am ataşat foarte mult de ele (deşi ştiu clar cã nu am voie sã ţin cu nimeni, însã dacã nu suntem prieteni şi nu ne înţelegem bine, eu nu pot sã funcţionez) şi nu mã intriga nimic, deoarece, vãzându-i de douã ori pe zi, am ajuns sã-i înţeleg şi sã le anticipez orice cuvânt sau mişcare.

 

Ai fost de curând mireasă. Cum a fost nunta, ai fost relaxată sau mai degrabă bridezilla? De obiecei, mirii sunt stresați și emoționați în ziua nunții…

 

În ceea ce priveşte nunta mea, am fost o mireasã relaxatã, fericitã şi împlinitã şi totul a ieşit aşa cum ne-am dorit.

 

 

Ce Nu ai vrut să lipsească de la nunta ta?

 

Nu am vrut sã lipseascã de la nunta mea anumite persoane dragi pe care le credeam prietene, dar faptul cã nu au venit mi-a deschis ochii şi m-a fãcut sã înţeleg care sunt prietenii cu adevãrat.

 

Tu și soțul tău, Bogdan ați făcut nunta la un an după cununia civilă. De ce atât de târziu?

 

Alţii fac dupã zece ani sau niciodatã, însã având un program încãrcat cu propriile evenimente la care sunt invitatã sã cânt, cu emisiunea de la Antena Stars, 'Dragoste fãrã secrete' şi cu teatrul, consider cã am fãcut-o destul de repede.

 

Sperai să mai întâlnești pe cineva de care să te îndrăgostești atât de tare încât să vrei să te recăsătorești? De ce Bogdan?

 

Speram sã mai întâlnesc „pe cineva”, dar nu am sperat niciodatã cã va fi sufletul meu pereche, un bãrbat minunat, grijuliu, care ne iubeşte necondiţionat pe mine şi pe copii şi lângã care îmi doresc sã mã trezesc toatã viaţa mea.

 

Ce au spus copiii tăi, Miriam și Luca, atunci când te-au văzut mireasă?

„Aoleuuu, se mãritã mama mea, nu ştiu doamne ce-i cu ea”… Glumesc! Au fost foarte fericiţi, îşi doreau o familie şi un tatã. Şi îşi doreau asta la fel de mult ca şi mine.

 

Nu ai avut o viață ușoară, dar pari o femeie puternică, gata să doboare munții. Ce le sfătuiești pe femeile care trec prin ceea ce ai trecut tu? Faptul că ai rămas văduvă de timpuriu, că ai învins o boală gravă… Pe tine ce te-a făcut să fii mai putenică decât destinul?

 

Dumnezeu nu îţi dã niciodatã mai mult decât poţi duce! Sfaturi nu aş putea sã dau nimãnui, deoarece nu sunt în mãsurã, dar le pot spune celor în suferinţã cã dupã ploaie apare mereu soarele…. şi ce soare!

 

Dacă l-ai întâlni pe Dumnezeu, ce l-ai întreba, ce i-ai spune?

 

Nu cred cã a venit încã momentul sã-l întâlnesc pe Dumnezeu (râde).

 

Ești mamă, soție, artistă, prezentatoare tv… Câte dintre aceste atribute s-au aflat pe lista ta de mic copil?

 

Fãrã sã fiu modestã… toate! Nãscutã din pãrinţi artişti şi crescutã în culisele Teatrului de Revistã Constantin Tãnase' am ştiut cã menirea mea este scena! Şi totuşi sã fiu mamã şi sã am o familie a fost mereu pe primul loc.

 

Planurile sunt făcute ca să fie încălcate?

 

Dacă respecţi regulile, pierzi toatã distracţia!

 

Provii dintr-o familie de artiști. Tu când ți-ai manifestat prima dată acest spirit artistic?

 

De când m-am nãscut cu un ţipãt lung şi o ureche muzicalã perfectã!

 

Viața în lumina reflectoarelor nu e pentru oricine. Ce-ți trebuie, în afară de talent, pentru a reuși în showbiz?

 

Despre reuşita în showbiz nu ştiu ce sã-ţi spun pentru cã succesul este relativ… dar ştiu cã atât timp cât întelegi cã publicul este regele şi tu bufonul, succesul este asigurat.

 

Ce-ți spui ție însăți când ai o barieră de depășit?

 

Ceea ce am spus întotdeauna, înaintea fiecãrei cumpene, Doamn-ajutã! Și, de aproape doi ani, „Doamne ajutã” şi sprijinul soţului meu.

 

Ce te-a făcut să zâmbești cel mai recent?

 

E greu sã râzi când tu însãţi eşti aşa de amuzantã.

 

Care sunt cele mai neobișnuite întrebări pe care le-ai primit recent din partea copiilor tăi?

 

Copiii mei spun tot timpul lucruri haioase şi n-aş putea nominaliza unul singur, ţin minte cã Miriam m-a întrebat odatã dacã poate sã prezinte în locul meu când sunt obositã, cã se descurcã şi ea la fel de bine.

 

Fără ce nu poți trăi?

 

Copiii şi sotul meu, ţara mea şi publicul!