Dacă vrea să bea, să fumeze și să schimbe o vorbă cu un homeless o face. Ba chiar după masă s-ar putea să se și culce pe caldarâm, întocmai ca el.

Iar dacă vrea să le transmită ceva paparazzilor care îl urmăresc o face fără să se sinchisească. Chiar dacă asta presupune să le arate cu nonșalanță degetul mijlociu.

Și dacă nu vrea să-și cumpere pantofi noi nu o va face. Pur și simplu îi va bandaja pe cei vechi, care s-au rupt.

Nu numai că nu va refuza niciodată fanii care îi cer să facă poze cu ei, dar chiar va intra el în instantaneele lor, nepoftit.

Și nici n-o să-i pese că presa de scandal spune că de 30 de ani se îmbracă la fel. Va scoate în continuare din dulap tricoul negru, pantalonii și sacoul de aceeași culoare și va merge țanțoș, sfidând toate evenimentele de fițe.

Și tocmai pentru că este un actor care nu se supără, care apreciază glumele bune și nonconformismul, Keanu Reeves nu e deranjat că a fost creat un cont de Twitter care să-i urmărească toate mișcările și să creeze glume inspirate plecând de la fotografii cu el. Iar contul se bucură de un real succes, ceea ce i se datorează, bineînțeles, lui Keanu (53 de ani), unul dintre cei mai iubiți actori.

Keanu Reeves cu un homelessSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Foto: Twitter

Vezi și Keanu Reeves este cel mai trist actor de la Hollywood. Viața nu a fost blândă deloc cu el, dar uimește în fiecare zi cu gesturile generoase și uimitoare pe care le face

Citește și: