Însărcinată, în vizită de stat, dar complet dezinhibată. Meghan Markle a purtat o fustă transparentă, cu desuurile la vedere | GALERIE FOTO

Însărcinată, în vizită de stat, dar complet dezinhibată. Meghan Markle a purtat o fustă transparentă, cu desuurile la vedere | GALERIE FOTO

Meghan Markle, în vârstă de 37 de ani, soția prințului Harry, e clar o apariție! Oricât ar încerca să respecte eticheta regală, nu poate uita de vechile obiceiuri. Deși acum e ducesă, e gravidă, deși era într-un loc în care extravaganța nu avea ce să caute, Meghan a purtat, în ultima zi a turneului său în Australia, Fiji, Tonga și Noua Zeelandă, o fustă transparentă.

Nu doar picioarele au fost cele lăsate vederii, ci chiar și lenjeria intimă. Cel puțin în spate era cât se poate de vizibilă, la orice mișcare. Norocul ei a fost că a ales una conservatoare, care îi acoperea mare parte din posterior.

Concret, ducesa a purtat o bluză și o fustă, ambele bleu-marin, și pantofi asortați. Dacă legat de top și de încălțăminte nimeni nu a avut nimic de comentat, fusta marca Givency a născut multe întrebări și a ridicat multe sprâncene.

Deși conservatoare la prima vedere, fiind o fustă midi, era plisată și pe alocuri transparentă pe toat[ lungimea copsei, dar și la spate sau în față.

În afară de ținuta îndrăzneață, Meghan a fost la înălțime. S-a conformat și, în cadrul unei ceremonii maori, a îmbrăcat o pelerină tradițională, cu pene, și chiar a rămas desculță atunci când se impunea.

Miercuri este ultima zi a turneului pe care îl efectuează Meghan și Harry, ei urmând ca joi să revină pe pământ britanic.

Vezi și Wow! Chiar nu se putea abține? Gestul indecent făcut în public de prințul Harry față de Meghan

Citește și:

Loading...