Inna dă clasă vedetelor în costum de baie! Cele mai recente apariții i-au lăsat pe fani cu gura căscată

Inna in costum de baie

Inna poate da clasă și fără să vrea vedetelor de la noi, și nu numai, cu aparițiile sale. Plină de atitudine, aceasta pozează fătă inhibiții, dar nu neapărat voit sexy.

Iar rezultatul e unul autentic, deloc forțat. Dovadă e mulțimea de fani de pe conturile ei, care nu mai știe cum să o complimenteze.

La sfârșitul săptămânii trecute, vedeta a fost, ca mulți români, la mare. S-a pozat în costumul de baie alb, care i-a scos în evidență bronzul, și a strâns peste 70.000 de aprecieri.

Dacă în alți ani alegea destinații exotice, vara aceasta Inna a optat pentru Vama Veche, unde a fost deja de mai multe ori, semn că stațiunea e pe gustul ei.

Mare iubitoare de mare, Inna a ajuns a vizitat-o de mai multe ori anul acesta și de fiecare dată și-a răsfățat fanii cu poze de acolo. Însă Inna nu e doar frumoasă, ci și talentată. Într-un interviu recent, vedeta a precizat că talentul e moștenit din familie. 

Pasiunea pentru muzică cred că mi-a fost insuflată de la mamă, bunică. Și ele erau cântărețe. Bunica era cântăreață în corul bisercii, iar mama de muzică populară și dansatoare. Am trăit într-o familie în care muzica era un element important. Ne trezeam și adormeam cu muzică', a declarat artista, în urmă cu ceva timp.

Vezi și Inna a fost cerută în căsătorie: „Am zis DA'

Citește și: