Înfiorător! Această femeie este pe cale să orbească din cauza unui tatuaj extrem de periculos

tatuaj

O femeie se gândește serios să lase medicii să-i scoată un ochi. Ea a ajuns în această situație după un tatuaj nereușit pe albul ochiului. A urmat o infecție și acum riscă piardă vederea la ochiul drept.

Caitlin Gallinger, o canadiancă in vârstă de 24 de ani, și-a lăsat fostul prieten să o tatueze pe albul ochiului in luna septembrie. Susține că acesta a folosit prea multă cerneală, ceea ce a dus ulterior la scurgeri.

La câteva săptămâni după tatuaj, ochiul ei era în continuare umflat, iar din el păreau sa curgă lacrimi albastre.

 

Au urmat nu mai puțin de trei internări, dar riscul să-și piardă vederea nu a trecut. 'Mi-am pierdut speranța. Sunt foarte aproape să cer medicilor să-mi scoată ochiul… M-am săturat de tot', povestește ea. Până și a încerca să deschidă ochiul e un efort supraomenesc, mărturisește Caitlin.

Tânăra e model si e adeptă a tatuajelor si modificărilor corporale extreme, ea având limba despărțită în două.

În ciuda faptului că medicii avertizează ca astfel de tatuaje, făcute pe albul ochiului, sunt extrem de periculoase și pot duce la orbire, tânăra susține că mulți dintre prietenii săi au așa ceva și nu au avut niciun fel de probleme. Astfel de tatuaje au apărut în urmă cu 10 ani și nu mică e cererea.

Citește și: Tatuajele, pericol de moarte. Află de ce!

Foto Facebook/Caitlin Gallinger