Inele de ceapă

Inele de ceapă

Nu voi mai cumpăra niciodată inele de ceapă gata făcute. Mi-au ieșit delicioase aceaste inele de ceapă făcute acasă. Nu ai cum să greșești cu rețeta asta!

Ingrediente:

  • 2 cepe mari
  • 200 g făină
  • 2 ouă
  • sare
  • 200 ml lapte
  • 2 linguri ulei
  • ulei pentru prăjit
  • 2-3 fire pătrunjel
  • 1. Se curăță ceapa, se taie rondele și apoi se separă cu atenție.
    2. Se amestecă făina cu gălbenușurile, laptele, cele 2 linguri de ulei și sarea.
    3. Se bat albușurile cu un praf de sare, se adaugă și apoi se pun și inelele de ceapă.
    4. Se amestecă bine pentru ca fiecare inel să fie cuprins de aluat și apoi se pun la prăjit în baie de ulei fierbinte. Se scot pe șervete de hârtie și se presară cu pătrunjel fin tocat.

    Sursa foto:Shutterstock