Atunci când i se oferă un post atractiv la echipa rivală, Alex este uimit, dar acceptă. ”Îndrăznește să dorești”, își spune el. Totuși, problema este că va trebui să lucreze alături de femeia pe care nu a reușit să o uite. Asistenta socială Madison Evans a fost crescută într-un centru de plasament. Știe pe pielea ei ce înseamnă viața grea.

Citește și: Aventuri și pasiuni fierbinți în Cărțile Romantice ale lunii noiembrie

”Îndrăznește să dorești”, iar visele ți se îndeplinesc atunci când nici nu te gândești

Madison nu este impresionată de farmecul sau bogăția lui Alex Dare. În trecut, a fost îndrăgostită de el și i-a cedat, doar pentru a afla că era doar una din multele lui cuceriri. De data aceasta Madison refuză să se mai lase păcălită prea ușor. Dar Alex o dorește. Și dacă există ceva la care se pricepe fostul fotbalist, este să obțină ce vrea. Tânărul playboy trebuie să dovedească faptul că s-a schimbat dacă vrea să o aibă. Este cât pe ce să reușească să treacă de zidurile de apărare construite de Madison, când o nouă oportunitate bate la ușă și-i amenință cucerirea. Ar putea să o convingă pe fată să riște și să îndrăznească să iubească?

Află răspunsul citind ”Îndrăznește să dorești” de Carly Philips. Cartea apare vineri, 16 noiembrie și va fi disponibilă la toate punctele de difuzare a presei în colecția Cărți Romatice a revistei Libertatea pentru femei.

Citește și: