Îndrăgitul Kemal din „Dragoste infinită”, mesaj emoționant pentru femeile din România

Îndrăgitul Kemal din „Dragoste infinită”, mesaj emoționant pentru femeile din România

Îndrăgitul actor turc Burak Özçivit, care a cucerit publicul din România cu rolul lui din „Dragoste infinită' ne-a acordat un interviu, în exclusivitate, în care vorbește despre dragoste,  despre film, despre copilăria lui, despre planurile lui de viitor și despre relația sa cu fanii. Totodată, el a transmis un mesaj emoționant admiratoarelor din România.

 

Kemal a cucerit pe toată lumea în serialul fenomen  cu dragostea lui infinită ce i-o poartă frumoasei Nihan, pentru care luptă fără oprire.  El a mărturisit că abia așteaptă, în viața reală,  să-și întemeieze o familie și consideră că dragostea este astăzi mai vulnerabilă. „Cred că dragostea este mai vulnerabilă astăzi, în general.(…) Trăim vremuri în care superficialitatea și efemerul sunt dominante. Cu toate acestea, oamenii tânjesc după sufletul-pereche. Trebuie să crezi în dragoste ca să o și găsești. Iar ca să o păstrezi, trebuie să lupți și cu tine, uneori', ne-a declarat șarmantul actor.

Burak nu a ezitat să transmită un mesaj și admiratoarelor lui din România. „Le transmit cele mai calde urări de bine și le mulțumesc că mă urmăresc! Am aflat că românii sunt mari consumatori de seriale turcești și asta mă bucură. (…). Mi-aș dori să am timp să vizitez măcar o mică parte din țara dumneavoastră', ne-a mai spus actorul.

Pentru amatoarele de gen, dar nu doar pentru ele, avem o lista cu cele mai frumoase seriale turcesti!

Citește și: