Concret, în timpul turneului în Australia, Fiji, Tonga și Noua Zeelandă, prințul a fost surprins cu mâna pe posteriorul soției sale. Inițial, a ținut mâna pe mijlocul ei, la urcarea în avion, în Sidney, cu destinația Noua Zeelandă, dar a cedat repede, coborând-o, când credea că nu se mai află în vizor.

momentul care a facut deliciul tuturor

Foto: Captură YouTube

Instantaneele au făcut deja înconjurul lumii. Dar în loc ca prințul să fie criticat pentru indiscreția sa, ca să nu mai vorbim de încălcarea fățișă a etichetei și protocolului regal, atât el, cât și Meghan au câștigat la capitolul imagine.

Ce poate fi mai adorabil decât să vezi un cuplu tânăr care se iubește, trădat de mici gesturi? Iar când în scurt timp urmează să aibă și urmași, chiar nu mai e nimic de spus!

”Cred că Harry va înrăma această fotografie!”

 Gestul mai spune ceva. Prințul Harry, nu demult ”oaia neagră” a familiei regale nu și-a pierdut deloc natura năzbâtioasă, doar a învățat să o controleze în public. Pe alocuri, pentru că se pare că nu întotdeauna reușește.

”Cred că Harry va înrăma această fotografie!”, scrie un fan pe o rețea de socializare, comentând legat de poza buclucașă.

Harry și Meghan urmează să termine turneul de 16 zile miercuri, o zi mai târziu urmând să se afle în Marea Britanie.

Vezi și Au ce învăța de la Harry și Meghan! Trump, Melania și o umbrelă. Președintele american și-a arătat adevărata față

Citește și: