Incredibila transformare a frumușelului Sully din „Dr Quinn”, după care suspinau toate femeile. Imposibil să-l mai recunoști

Incredibila transformare a frumușelului Sully din „Dr Quinn”, după care suspinau toate femeile. Imposibil să-l mai recunoști

Incredibila transformare a frumușelului Sully din „Dr Quinn'. Nu există român care să nu fi urmărit în anii `90 celebrul serial „Dr. Quinn – Medicine Woman', iar toate  femeile suspinau după actorul Joe Lando (55 de ani), interpretul frumușelului și sălbaticului Sully, indianul care trăia o poveste de amor cu dr. Quinn, interpretată de actrița Jane Seymour.

Deși au trecut 19 ani de la terminarea filmărilor, cei doi actori principali au dezvăluit abia acum ca în timpul filmărilor, cei doi au avut o relație de scurtă durată și în viața reală, potrivit unui ziar din Ungaria, unde serialul a început să fie redifuzat. Cu toate acestea, Joe și Jane au rămas prieteni extrem de apropiați și țin legătura și acum, după cum arată imaginile postate de ei pe rețelele de socializare.

Mai mult, deși Jane Seymour este neschimbată de atunci, nu putem spune același lucru și despre Sully, după care suspinau toate femeile. La 55 de ani, acesta pare de nerecunoscut fără pletele din film și parcă nici nu îți vine să crezi că acesta a fost personajul neînfricat din celebrul serial.

Citește și: Adevăratul motiv pentru care Kate Middleton și prințul William au decis să mai facă un copil. Explicația tristă și dureroasă dată de ducele de Cambridge. Îți dau lacrimile

Sully și dr. Quinn, prieteni în viața reală

„Dr. Quinn – Medicine Woman' a fost urmărit timp de cinci ani în perioada 1993-1998, cele 149 de episoade ale producției având record de audiență.
Joe Lando a debutat 'Star Trek IV: The Voyage Home'. De asemenea, acesta s-a făcut remarcat în „One Life to Live', însă celebru în întreaga lume l-a făcut rolul lui Byron Sully în „Dr. Quinn, Medicine Woman ', iar de atunci a obținut mai multe roluri în seriale tv.

Actorul  este căsătorit din 1997 cu Kirsten Barlow, cu care are patru copii: Jack Neville (născut în 1998), Christian Antonio (născut în 2001), Kate Elizabeth (născută în 2003) şi William Joseph (născut în 2007).

Citește și: