Incredibil! Trei perechi de gemeni născuți în aceeași zi, dar în ani diferiți!

Incredibil! Trei perechi de gemeni născuți în aceeași zi, dar în ani diferiți!

Nu, nu e vorba de sixtupleți! Este vorba de trei perechi de gemeni, născuți în aceeași zi, dar în ani diferiți. Iar cei șase copii nici măcar nu au aceiași părinți naturali.

 

Când ajungi mama a șase copii, născuți în aceeași zi, dar în ani diferiți, este imposibil să nu crezi în coincidențe. Cu siguranță, Dumnezeu, karma sau soarta bună a vrut ca cei 6 copii să ajungă toți sub același acoperiș, în brațele unor părinți iubitori, care i-au dorit din toată inima, chiar dacă pe unii dintre ei părinții lor naturali i-au abandonat.

Carrie Kosinski, din Wisconsin, SUA, și-a dorit de mică mulți copii și o familie numeroasă. După ce s-a căsătorit, a aflat că suferă de endometrioză și că șansele de a avea copiii ei sunt foarte reduse. Cu toată suferința, ea și soțul ei au luat decizia să adopte, indiferent cât de greu ar fi fost.

Când vrei cu adevărat copiii, ți-i aduce destinul!

Iar soarta le-a scos în cale 4 copii uimitori. O cunoștință i-a abordat într-o zi și le-a propus să îi adopte copilul, știind că ei nu pot avea copii. Tânăra femeie mai avea deja alți copii acasă și nu reușea să le ofere un trai îndestulător, mai ales că nu avea niciun partener de viață.

Carrie și Craig Kosinski au fost imediat de acord, dar nu știau că femeia respectiv purta gemeni. Întâlnirea lor a avut loc în iulie 2013, iar pe 28 februarie 2014 s-au născut Adalynn și Kenna, două fetițe adorabile, de culoare, frumoase și sănătoase. Carrie și Craig erau în culmea fericirii!

Au făcut eforturi mari să strângă bani pentru adopție, deoarece procesul este costisitor în State.

Femeia care le-a oferit gemenele nou născute le-a mai făcut încă o surpriză. Le-a propus să adopte și gemenii pe care îi născuse cu un an înainte, tot pe 28 februarie, dar în 2013. Astfel că, în procesul de adopție au fost aduși 4 copii, iar Carrie avea deja familia numeroasă pe care și-o dorea.

Trei perechi de gemeni cu o soartă miraculoasă

Minunile din viața cuplului de americani nu s-au oprit aici. Deși se afla în plin proces de adopție, Carrie a încercat un tratament de fertilitate. Cu mult noroc și multe eforturi, ea a rămas însărcinată, tot cu gemeni, la un an după ce a adoptat copiii de culoare. Astfel că, dintr-o minunată întâmplare, pe 28 februarie 2016 a adus pe lume, prin cezariană, încă doi copii, două fetițe superbe, pe Clarissa și Karraline.

Multă lume se miră cum cele trei perechi de gemeni, născute în ani diferiți, au venit pe lume în aceeași zi și au azi aceiași părinți. Doi părinți iubitori, care fac totul pentru a-i crește sănătoși și fericiți. Data de 28 februarie este un miracol în viața lor și totul a fost o pură întâmplare.

Nici măcar gemenii lor naturali, care au venit pe lume prin cezariană, nu au fost planificați. Ei s-au născut prematur și când au apărut primele semne că se vor naște, medicii nu au avut altă soluție decât să recurgă la cezariană. Printr-o întâmplare fericită, era o zi de 28 februarie!

Carrie a fost și ea adoptată

Craig și Carrie sunt fericiți acum că au 5 fetițe și un băiețel. Uneori, mai glumesc între ei și spun că ar trebui să mai încerce, să mai facă un băiețel, pentru că au prea multe fetițe.

Carrie este la rândul ei un copil adoptat și adopția a fost un pas firesc pentru ea, când a aflat că nu poate avea copii pe cale naturală.

Singura ei temere este să nu apară la ușa lor tații naturali ai gemenilor adoptați, deoarece mama lor naturală nu a declarat cu cine a făcut copiii. Cu toate acestea, probabilitatea ca ei să își revendice drepturile părintești sunt mici. 'N-aș putea suporta să îi pierd. Sunt copiii noștri acum. Sunt o adevărată binecuvântare pentru noi!', declara Carrie pentru www.people.com.