Incredibil! O tânără care era în comă de 10 ani a născut. Nimeni nu știe cine este tatăl

o femeie aflata in coma de 10 ani a nascut

Poliţia americană a deschis o anchetă pentru viol după ce o tânără aflată de 10 ani în stare vegetativă a născut într-un centru de îngrijire din Phoenix, SUA. Ea ajunsese în centrul de îngrijire la vârsta de 12 ani, în urma unui accident, fiind atunci pe punctul de a se îneca.

Cum a rămas tânăra însărcinată nimeni nu știe. Cel mai probabil cineva a profitat de faptul că era în comă și nu se putea împotrivi actului sexual. Și sarcina a trecut nevăzută. Doar când femeia a început să geamă, îngrijitorii s-au sesizat, observând că intrase deja în travaliu.

'Din câte mi s-a spus, aceasta a fost auzită în timp ce gemea', a declarat o sursă din cadrul spitalului. 'Îngrijitorii nu au ştiut ce se întâmplă cu femeia, nimeni nu ştia că este însărcinată, până când femeia a început să nască', a adăugat sursa din cadrul spitalului.

În 29 decembrie, cu ajutorul unei asistente, a venit pe lume un băiețel sănătos.

Între timp a fost deschisă o anchetă, iar directorul instituției și-a dat demisia. Se intenționează recoltarea de probe ADN de la angajații centrului de îngrijire, urmând să fie verificați și o parte dintre pacienți, pentru a fi descoperit tatăl copilului.

Furioşi şi îngrijoraţi, părinţii altor pacienţi caută să îi mute pe aceştia la alte unităţi de îngrijire.

Vezi și Incredibil! O cerșetoare dintr-o gară e mai bogată decât mai toți care îi dau bani. Are o vilă de cinci etaje!

Citește și: