De fapt, bătrâna, care procedează așa de foarte mulți ani, e o pensionară bogată, mult mai bogată decât media, ea având o vilă de cinci etaje, mai multe magazine și proprietăți în oraș, pe unele dintre ele închiriindu-le. În plus, are economii în mai multe conturi bancare, iar familia sa are o fabrică.

Prin urmare, nu duce deloc lipsă de bani. Sigur, și cei 50 de dolari pe care îi face zilnic contează, dar nu așa s-a îmbogățit. De fapt, cel mai probabil nici nu cerșește pentru bani. A refuzat să spună însă de ce face așa.

Fiul ei a încercat să o convingă să renunțe la acest obicei. Chiar a postat pe rețelele de socializare fotografii cu ea, spunând oamenilor să nu îi dea bani, pentru că nu are nevoie.

”I-am spus că e în regulă dacă ei nu îi pasă de reputația sa, dar nouă ne pasă”, a declarat el presei.

”Îi dau în fiecare zi mâncare delicioasă, dar ea insistă să meargă la cerșit. În ceea ce privește partea financiară, e mult mai bogată decât majoritatea oamenilor de aici. Are economii în mai multe bănci”, a mai spus el.

Cum familia nu a reușit să o convingă să renunțe la acest obicei (ba chiar a fost blamată pe motiv că femeia, cel mai probabil, merge la cerșit pentru că se simte singură, nefiindu-i acordată sufcientă atenție), conducerea gării a luat problema în propriile mâini. Din când în când se transmite un mesaj, prin portavoce, prin care oamenii sunt informați să nu îi dea bani bătrânei, pentru că nu are nevoie. ”O femeie din gară se folosește de vârstă pentru a cerși. Situația financiară a familiei ei e destul de bună, așa că nu cădeți în plasă!” – sună anunțul.

Vezi și A căpătat un țel în viață după ce și-a luat un câine: M-a salvat, la propriu! Acum am de ce să mă trezesc dimineața. O poveste emoționantă|Video

Citește și.