Incredibil! Iată momentul când o femeie naște în Marea Roșie. Copilul este scos din apă încă atașat de placentă

nascut in mare

Turiștii aflați zilele trecute pe malul Mării Roșii, în stațiunea egipteană Dahab, în sud-estul peninsulei Sinai, la circa 75 de kilometri de Sharm el-Sheikh, au asistat, fără să vrea, la un moment unic. O femeie și-a adus pe lume bebelușul în mare.

Nașterea a fost asistată de un medic și de tatăl copilului, iar valurile au ascuns vederii momentul intim al mamei. Deși nu se cunosc amănunte despre starea copilului și a mamei, femeia a ieșit singură din apă, pe propriile picioare.

Cât despre nou-născut, al cărui sex nu este cunoscut, placenta lui a fost cu grijă așezată într-un vas de plastic, copilul fiind încă atașat de ea prin cordonul ombilical.

Identitatea mamei nu este cunoscută, se știe doar că aceasta este din Rusia, aceeași cetățenie având și medicul care a ajutat-o să nască. E puțin probabil ca toți să se fi aflat acolo din întâmplare. Cel mai probabil femeia a venit special să nască în marea Roșie, locul fiind unul căutat de femeile care urmează să devină mame.

În ceea ce privește fotografiile, acestea au fost realizate din balconul unui hotel aflat în apropiere. Lesne de intuit de ce ele au devenit virale.

Internauții nu au avut nimic rău de spus la adresa mamei, privită de la mal de propriul copil, dimpotrivă. Aceștia au lăudat frumusețea și naturalețea unui astfel de moment, unei nașteri naturale.

După ce a născut, femeia s-a alăturat familiei, pe cearșaful așezat pe nisip.

Foto: Facebook

Vezi și Numai asta să nu faci, ca bărbat, când consoarta naște! VIDEO

Citește și: