Incredibil ce a pățit o femeie la plajă! A lovit-o un val și viața ei s-a transformat în coșmar

un val i-a rupt o artera

O femeie în vârstă de 60 de ani, din Irlanda, a cărei identitate nu a fost făcută publică, se afla în vacanță și tocmai intrase în ocean să se bucure de valurile acestuia, destul de puternice în acea zi. Nu și-a imaginat nicio secundă că viața avea să i se schimbe din acel moment.

Concret, un val, în niciun caz cel mai puternic care o lovise vreodată, a izbit-o în gât. La scurt timp după ieșirea din apă a început să aibă dureri de cap intermitente, dar și de gât.

După două săptămâni, o pleoapă a devenit tot mai greu de controlat, moment în care a mers la un medic. Când au consultat-o, medicii au observat că una dintre pupile era mai mică decât cealaltă, fapt pe care nu l-au putut explica.

Au fost date mai multe diagnostice până ce medicii au găsit adevărata cauză a suferinței femeii. S-a dovedit că lovitura valului a fost atât de puternică încât îi rupsese o arteră de la nivelul gâtului, respectiv artera carotidă dreaptă.

Artera carotidă dreaptă e una dintre cele patru artere de la nivelul gâtului, care transportă sânge spre creier. De menționat e faptul că ocluzia uneia dintre aceste artere poate duce la un accident vascular cerebral.

Din fericire, femeia a fost tratată la timp, iar șase luni mai târziu artera se vindecase complet.

Vezi și Incredibil ce a pățit o tânără care s-a dus să-și tatueze sprâncenele! A ajuns să arate absolut hidos!

Citește și: