Incredibil cât de mult se iubesc. Emmanuel Macron a surprins iar pe toată lumea. I-a făcut soției sale cea mai frumoasă declarație de dragoste

Incredibil cât de mult se iubesc. Emmanuel Macron a surprins iar pe toată lumea. I-a făcut soției sale cea mai frumoasă declarație de dragoste

Povestea de iubire dintre Emmanuel Macron și soția sa, Brigitte, a fascinat pe toată lumea de când acesta a devenit președintele Franței. În ciuda diferenței de 24 de ani dintre ei, liderul de la Elysée continuă să surprindă pe toată lumea cu iubirea pe care i-o poartă fostei sale profesoare.

Macron  are o poveste de dragoste mai neobișnuită, care a făcut în tabloidele din întreaga lume. Soția sa, Brigitte Trogneux, este cu 25 de ani mai în vârstă decât el și i-a fost profesoară de teatru în liceu, Emmanuel având 39 de ani, iar ea 64 de ani. Deși s-a scris că relația lor ar fi una pe interes și s-au făcut  numeroase comentarii răutăcioase la dresa lor, liderul din Hexagon continuă să demonstreze că își iubește sincer soția și nu se sfiește să arate acest lucru de câte ori are ocazia. În timpul vizitei de la New York, el a sărutat-o pe Brigitte în văzul tuturor, imediat cum au ajuns pe aeroportul JFK, momentul fiind surprins de cameranii postului France 2.

Emmanuel Macron, cea mai frumoasă declarație de dragoste

Mai mult, Macron și nu s-a oprit aici și ulterior a dat și un interviu pentru CNN, unde i-a făcut soției sale cea mai frumoasă declarație de iubire.

„Iubirea face parte din viaţa mea, din echilibrul meu. Consider că nu poţi clădi ceva măreţ, nu poţi să ai un comportament corect dacă nu ai un echilibru şi o relaţie de cuplu puternică. Sunt cu soţia mea de câteva decenii. E o parte din mine. E foarte important pentru mine, pentru echilibrul meu personal, să am pe cineva acasă care-mi spune adevărul zi de zi, pentru că accesul la adevăr e una din principalele provocări, cineva cu convingerile sale, care să te cunoască aşa cum eşti cu adevărat, care să te iubească pentru cine eşti, nu pentru ce reprezinţi sau pentru rolul tău. (…). E foarte important pentru mine, pentru că e ancora mea', a spus Macron.

Citește și: Clipe de groază pentru starul din „Suleyman Magnificul'! A fost atacat în toiul nopții

S-au cunoscut când el avea doar 15 ani

Potrivit unei noi cărți, intutulată „Emannuel Macron: A Perfect Young Man', scrisă de jurnalista Anne Fulda, Macron avea doar 16 ani când a promis că se însoară cu Trogneux, o femeie măritată cu trei copii la acel moment. Părinții lui au încercat din răsputeri să-l facă să renunțe la această relație, însă acesta și-a dus promisiunea la capăt.

Așadar, după numărarea tuturor voturilor, liderul mişcării En Marche! a câștigat detașat alegerile din Franța, obținând 66,06% din voturile exprimate. Emmanuel Macron a fost votat covârşitor de francezii din diaspora. În Statele Unite, la New York şi Boston, dar şi în Canada, la Montreal, el a obţinut peste 90%.Contracandidata sa, Marine Le Pen, a fost preferată de doar 33,94% dintre francezii care au fost la urne. Aceasta şi-a acceptat înfrângerea, dar a spus că a pierdut o luptă, nu tot războiul.

„Voi apăra Franța, interesele ei vitale, imaginea ei, mesajul pe care îl reprezintă. Îmi iau acest angajament în fața voastră. Voi apăra Europa, destinul comun al popoarelor de pe continentul nostru. În joc e civilizația noastră. Să iubim Franța începând din această seară! Pentru cei cinci ani care vin, vreau să mă pun în slujba ei cu umilință, devotament și hotărâre. Trăiască Republica, trăiască Franța!', a declarat președintele ales, în primul discurs de după anunţarea primelor exit-poll-uri, de la cartierul său general.

„Vă mulţumesc pentru că sunteţi aici, că aţi fost alături de mine, că aţi luptat plini de curaj, în atât de multe luni, pentru că în seara asta aţi câştigat. Franţa a câştigat!', a spus Emmanuel Macron, și pe scena instalată la Luvru, unde îl aşteptau mii de susţinători.

Citește și: