Incidente la Eurovision 2018. Unul dintre artiști s-a rănit la repetiții și a fost internat de urgență

Incidente la Eurovision 2018. Unul dintre artiști s-a rănit la repetiții și a fost internat de urgență

Incidente la Eurovision 2018. Repetiţiile pentru concursul Eurovision sunt în toi. Evenimentul va avea loc anul acesta la Lisabona, iar primul bilanţ îl dă pe reprezentantul Israelului drept marele favorit. Însă, nici nu a început show-ul și deja au avut loc incidente. Un artist a ajuns la spital.

 

Repetiţiile pentru cele 43 de delegaţii au început sâmbătă, iar cântăreţul ceh Mikolas Josef s-a rănit după ce a făcut o piruetă pe scenă. El a fost internat într-un spital şi, pentru că starea lui s-a înrăutăţit, a fost mutat la un altul. În ciuda accidentării, artistul a anunţat că este optimist și că deși nici nu poate merge, va urca pe scena Eurovision. „Voi cântă indiferent de orice', a spus artistul.

Citește și: Actorul Özcan Deniz a devenit tatăl unui băiețel, dar fericirea lui este umbrită de o mare tragedie. Actorul trece prin clipe grele

România va intra în concurs în a doua seminifinală

Mikolas Josef a declarat că s-a rănit la spate, în timp ce făcea niște acrobații pentru dansul din timpul show-ului. Deși a fost văzut de un medic și la fața locului, la Altice Arena, acesta a recomandat internarea lui. „Pot să confirm că m-am rănit la repetiții și situația s-a înrăutățit după câteva ore. Nu pot nici să merg acum. Am plecat de la primul spital și acum mă îndrept spre altul', a scris Mikolas pe paina lui de Instagram. „Vă mulțumesc pentru toate rugăciunile și mesajele. Voi face tot ce pot ca să mă pun pe picioare curând', a mai spus acesta.

Finala Eurovision va avea loc pe 12 mai la Altice Arena în Lisabona, iar cele două semifinale vor avea loc pe 8 mai și pe 10 mai. Reprezentanta ţării noastre, trupa The Humans,  va intra în concurs în a doua semifinală, din 10 mai.

Citește și: