A început războiul între Lady Gaga și Irina Shayk. Ce a făcut celebrul fotomodel după premiile Oscar

A început războiul între Lady Gaga și Irina Shayk. Ce a făcut celebrul fotomodel după premiile Oscar

Lady Gaga și Bradley Cooper au făcut senzație pe scenă la premiile Oscar. Cei doi au cântat împreună melodia  „Shallow' și au fost foarte tandri, mulți fiind de părere că între ei există o atracție foarte mare și i-ar lega mai mult decât o prietenie. Mai mult, se pare că nici Irina Shayk, partenera de viață a actorului, care se afla în sală, nu a văzut cu ochi buni momentul dintre cei doi.

 

Imediat după momentul extrem de romantic, Irina (33 de ani) se pare că s-a simțit amenințată de artistă, și a avut grijă să se așeze imediat între artistă și iubitul ei. Deși părea că se înțelege bine cu Gaga și chiar s-au ținut în brațe, fotomodelul a încetat să o mai urmărească pe artistă pe Instagram.

Irina Shayk și Bradley Cooper, la un pas de despărțire. Iată cum au fost surprinși în public

Irina Shayk a mai fost înșelată de un iubit

Potrivit Daily Mail, iubita lui Bradley Cooper s-a supărat pe actor și a fost foarte supărată de tot ce s-a scris despre el și Gaga după momentul de la Oscar.

„Zvonurile că Irina s-a săturat de Gaga sunt reale. Nu e vorba că nu o place pe Gaga sau e geloasă pe ea, dar s-a săturat de articolele în care se vorbește despre relația dintre artistă și Bradley', a spus un apropiat al fotomodelului.

Nu ar fi prima data când Irina Shayk ar fi înșelată de iubit. Ea a avut o relație de lungă durată cu Cristiano Ronaldo, de care s-a despărțit după ce acesta a fost fotografiat în compania altor femei.

Citește și: