Incendiar! Mihaela Rădulescu e de senzație la plajă! Așa arată o femeie de 48 de ani în costum de baie!

Mihaela Radulescu costum de baie

E perioada în care vedetele se etalează în costum de baie, perioada concediilor, vremea în care celebritățile au pretextul de a-și arăta formele. Toate fac eforturi de a arăta bine în costumul de baie. Unora le iese, altora nu prea. Și sunt unele care pur și simplu își sfidează vârsta.

E cazul Mihaelei Rădulescu, care, la 48 de ani, atrage atât privirile bărbaților, cât și pe cele ale femeilor.

Sigur, și Mihaela Rădulescu face ceva pentru a arăta așa. Face sport și recunoaște asta, nu o dată ea postând imagini de la antrenamentele sale, pe care le face acasă, adesea împreună cu fiul său. Însă în cazul său rezultatele sunt mai mult decât vizibile, semn că vedeta chiar știe ce face.

”Ce înseamnă să te iubești pe tine insăți prima dată și cât de important este…”

Nu e de mirare cum de Mihaela Rădulescu a ajuns un model în sine: ”Tu ești muza mea din România. Eu locuiesc în Chicago și am să mă mut în San Diego. Când am început fitness-ul, tu ai fost și ai rămas punctul meu de reper. Și ca femeie, și ca persoană publică, și ca mamă, lifestyle, imagine, zâmbet și tot ce ești tu.

Ai schimbat mentalități despre ce e posibil, despre viață, despre relații, despre îmbătrânire (un cuvânt pe care noi nu îl avem în vocabular), despre a fi mamă, despre fericire, despre ce înseamnă să te iubești pe tine insăți prima dată și cât de important este. Ești fantastică! Love you!”, îi scrie o prietenă virtuală, punctând, pe bună dreptate, faptul că totul pleacă de la iubirea de sine.

Foto: Instagram

Citește și:

Loading...