Încă un divorț în showbiz. Și-au spus „Adio” după 12 ani de căsnicie!

Încă un divorț în showbiz.  Și-au spus „Adio” după 12 ani de căsnicie!

Deși toată lumea îi dădea împăcați și fericiți, mariajul dintre Jennifer Garner și  Ben Affleck s-a terminat. Actrița a semnat joi actele de divorț, anunțând oficial sfârșitul mariajului lor de 12 ani.

Ben Affleck (44 de ani) a recunoscut public luna trecută că este alcoolic și că se tratează pentru a scăpa de această dependență, părând că acest lucru îi va aduce liniștea în brațele frumoasei Jennifer Garner (44 de ani), despre care lumea credea că a închis ochii la escapadele amoroase ale soțului ei și l-a iertat. Lucrurile nu stau însă  deloc așa. Garner a semnat joi actele de divorț, precizând că cei doi se despart după 12 ani de mariaj pe cale amiabilă, iar gestul ei a fost urmat și de Ben.

 

Ben Affleck și Jennifer Garner au împreună trei copii

Cuplul și-a anunțat divorțul în 2015 nu doar din cauza problemelor actorului cu alcoolul, ci și pe fondul unei presupuse relații a acestuia cu bona copiilor lui, Christine Ouzounian, cu care actorul a fost fotografiat în repetate rânduri de paparazzi. Cu toate acestea, Ben și Jennifer trăiau sub același acoperiș, împreună cu cei trei copii ai lor  Violet, Seraphina și Samuel și păreau că încearcă să-și salveze căsnicia.

Însă, potrivit TMZ, ei au semnat împreună actele de divorț joi fără să aibă nevoie de avocați și au cerut custodia comună a celor trei copii.

Ben Affleck şi Jennifer Garner au început să formeze un cuplu la jumătatea anului 2004. Ei s-au căsătorit pe 29 iunie 2005 şi au împreună trei copii :Violet, în vârstă de 11 ani, Seraphina, în vârstă de opt ani, şi Samuel, în vârstă de cinci ani.