Încă un divorț în showbiz! Celebra artistă a răbufnit și a spus tot: „După atâta umilință,abuz emoțional,infidelități…”

Încă un divorț în showbiz! Celebra artistă a răbufnit și a spus tot: „După atâta umilință,abuz emoțional,infidelități...”

Claudia Pătrășcanu părea să aibă o viață fericită lângă Gabi Bădălău, cu care s-a căsătorit în urmă cu trei. Cei doi au împreună doi copii frumoși, însă fosta colegă a Andreei Bănică recunoaște că lucrurile nu sunt deloc roz între ei, așa cum pare, ci din contră, ea este foarte nefericită.

 

Mai mult, fosta componentă a trupei Sexy, mărturisește că soțul ei i-a fost infidel constant și a abuzat-o emoțional și verbal, fapt pentru care a decis să divorțeze, pentru ca cei doi copii ai ei să crească într-un mediu fericit, cu liniște și iubire.    . Mai mult, ea i-a transmis un mesaj dur soțului ei.

„După atata umilința,abuz emoțional,infidelități,lipsa de lângă cei mai minunati copii,jigniri,minciuni…… Renunț!Renunt la viața falsa și trista pe care am îndurat o intr un an,cât intr o suta! ! Vreau sa lupt,dar nu sunt singura ci cu Dumnezeu……. lupt pentru ce i mai curați și sinceri oameni din viața mea(copiii mei)! Veți creste cu iubire și liniște…… restul nu contează! Atata timp cât Dzeu ne da sănătate,le putem face pe toate! M ați întrebat luni la rând de ce nu mai postez cu soțul'……. și a vândut sufletul pentru nimic și nu i a pasat de nimeni și nimic,doar de cruzime! Noapte binecuvântata tuturor!', a scris Claudia pe contul ei de Instagram.

Claudia și Gabi Bădălău au devenit pentru prima dată părinții unui băiețel, pe 25 noiembrie 2014, iar în mai 2016 s-au căsătorit.