Atunci când a aflat că a rămas însărcinată, Kelsey era studentă în ultimul an. Studia științe economice și-și dorea o carieră în afaceri. Îi era greu să renunțe la facultate. Totuși, fusese crescută într-o familie catolică și întotdeauna fusese împotriva avortului. Prietenul ei, tatăl copiilor, îi spunea că aceasta este singura soluție, informează site-ul liveaction.org.

Pentru că era încă studentă când a rămas însărcinată, situația nu părea deloc roz pentru Kelsey. S-a uitat pe site-ul unei clinici care făcea avorturi. Apoi, a ajuns și la site-ul unei organizații care ajuta femeile însărcinate care oferea teste de sarcină și ecografii gratuite. A doua zi era la cabinetul acesta, chiar dacă era la o mare distanță de locuința ei.

Acest lucru nu trebuia să mi se întâmple mie. Părinții m-au educat în așa fel încât să nu rămân însărcinată la 21 de ani, așa cum s-a întâmplat cu mama. Dar uite că eram aici. Aveam 21 de ani și eram încă studentă când am rămas însărcinată. Sincer, în acel moment am simțit că sunt o ratată.”

Părinții au internat-o într-un spital de nebuni pentru că a rămas însărcinată la 19 ani. Ce s-a întâmplat mai târziu este incredibil!

În acea primă întâlnire, Kelsey i-a spui lui Pam, asistenta socială de la centru, că simte că nu are altă opțiune decât avortul, mai ales că tatăl copiilor o presează să facă asta. În același timp, fata simțea instinctiv că nu ar putea trăi împăcată după ce ar face asta.

Pam i-a spus că are nevoie de timp ca să se gândească la opțiunile pe care le are, printre care și plasarea copiilor la o familie adoptivă. Kelsey s-a gândit că aceasta ar fi o idee bună… până a văzut prima ecografie!

Era încă studentă când a rămas însărcinată. Dragoste la prima vedere!

Chiar dacă încă lua în calcul opțiunea avortului, Kelsey s-a întors la clinică pentru a face ecografia gratuită. Spre surprinderea ei, a aflat că era însărcinată cu gemeni.

În acel moment, imima mi s-a oprit și ochii mi s-au mărit”, spune fata. ”Eram suficient de îngrijorată că voi avea un copil, acum grijile mele se dublaseră.”

În timp ce Kelsey încerca să nu intre în panică, medicul și asistenta socială o asigurau că familia ei va fi încântată când va afla că ea are gemeni. Kelsey își amintește un moment remarcabil: atunci când a auzit pentru prima dată bătăile de inimă ale bebelușilor ei.

era studentă când a rămas însărcinatăSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

 

“A fost un moment incredibil pentru mine”, spune ea.Cred că acela este momentul în care am decis că nu aș putea face niciodată avort”.

La 15 săptămâni de sarcină, le-a spus părinților ce se întâmplă, trecând peste teama că îi va dezamăgi. La ecografia de la 20 de săptămâni, a fost însoțită de către mama și sora ei. Atunci a aflat că gemenii sunt fetițe.

Pe 4 noiembrie 2016, Kelsey le-a născut pe Izabella și Brielle.

Sunt o adevărată binecuvântare în viața mea și-mi aduc multă bucurie mie și familiei mele. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru fete și pentru ecografia care ne-a salvat.”

Era încă studentă când a rămas însărcinată. A terminat facultatea cu brio

După naștere, Kelsey și-a luat doar o săptămână liberă de la școală. Plănuia să-și dea licența conform programului, în decembrie și a reușit.

Citește și:

Poveste de viață: Mamă la 40 de ani? Niciodată nu e prea târziu să devii mamă

Poveste de viață: Gravidă la liceu, viața îți rezervă surprize spectaculoase

Poveste de viață: ”Dumnezeu are grijă mereu să îţi dea ceea ce meriţi”

Sursa foto: liveaction.org