Încă puțin și face 57 de ani, dar încă își face singur toate cascadoriile. Cum s-a schimbat de-a lungul timpului Tom Cruise și cu ce femei s-a iubit | GALERIE FOTO

Încă puțin și face 57 de ani, dar încă își face singur toate cascadoriile. Cum s-a schimbat de-a lungul timpului Tom Cruise și cu ce femei s-a iubit | GALERIE FOTO

Deși are în spate 36 de ani de carieră, Tom Cruise este în continuare unul dintre cei mai importanți actori ai momentului chiar și la aproape 57 de ani, vârstă pe care o va împlini pe 3 iulie, adică peste numai câteva zile.

Vedeta din ”Mission Impossible”, ”Top Gun”, “Risky Business” sau “All the Right Moves” a cam bifat tot ce era de bifat în materie de premii și recunoașteri, având acasă și Oscar și Glob de Aur.

Tom Cruise nu este doar actor, el încercându-și mâna și ca producător și regizor.

Ghinionist în dragoste

Dacă în plan profesional lucrurile stau cum nu se poate mai bine, în plan personal nu a fost la fel de norocs. A fost căsătorit de trei ori: cu Mimi Rogers (1987 – 1990), cu Nicole Kidman (1990 – 2001) și cu Katie Holmes (2006 – 2012).

Cruise este și tată a trei copii: doi adoptați în timpul căsătoriei cu Nicole Kidman și unul, o fetiță, Suri, cu Katie Holmes.

S-a iubit și cu Cher

Despre viața amoroasă a starului din prezent nu se știe nimic, el ținând ca viața sa personală să rămână așa. Se știe însă că în tinerețe îi plăceau femeile mai vârstnice decât el. Patti Scialfa, una dintre iubitele sale, era cu 9 ani mai mare decât el, iar Cher, cu care a format la un moment dat un cuplu, este cu 16 ani mai în vârstă decât el.

Puțini știu că starul are trei surori și că părinții lui aveau origini britanice, irlandeze și germane, chiar dacă s-au născut în Kentucky. Și mai puțini știu că actorul a crescut în sărăcie, cu un tată abuziv. Însuși Cruise spunea că felul în care a fost crescut a fost o lecție pentru el. De câte ori ceva nu mergea bine, tatăl său lovea.

Vezi și Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes s-a transformat într-o domnișoară superbă. Cum arată Suri Cruise la 12 ani

Citește și: