Încă o nuntă regală în pandemie! Alesul e un pilot

inca o nunta regala in pandemie

După nunta prințesei Beatrice cu miliardarul italian, iată că încă un membru al unei familii regale își unește destinele cu alesul în plină pandemie. este vorba despre Eleonore de Habsburg, strănepoata ultimului împărat al Austriei.

Aceasta s-a căsătorit cu pilotul belgian de Formula E Jerome d’Ambrosio. Ceremonia civila restrânsă a avut loc la Monaco, în timp ce ceremonia religioasă a fost amânată din cauza pandemiei de coronavirus, anunță presa străină.

Într-o declaraţie, casa de Habsburg a precizat că mirele, în vârstă de 34 de ani, şi mireasa de 26 de ani au fost acompaniaţi doar de rudele apropiate. Printre acestea au fost părinţii Eleonorei, Karl de Habsburg, şeful fostei familii imperiale, şi Francesca Thyssen-Bornemisza, o patroană a artelor.

Cea mai mare dintre copiii cuplului, Eleonore lucrează ca designer de bijuterii. Ea şi d’Ambrosio s-au cunoscut în urmă cu trei ani, în timopul unui zbor Londra – Nisa.

Străbunicul ei, împăratul Carol I, a părăsit tronul în 1918, după ce Austro-Ungaria a pierdut Primul Război Mondial.

Vezi și Primele fotografii de la nunta prințesei Beatrice, făcută în secret. Rochia de mireasă a fost împrumutată de la regină!

Citește și:

Îl recunoști? Acum e actor și una dintre cele mai proeminente voci. Atunci avea 19 ani și încă avea păr

O recunoști? A divorțat de actor și acum a renăscut!