Încă o nuntă în familia regală britanică? Prințesa ghinionistă își ia revanșa

inca o nunta in familia regala britanica

Prințesa Beatrice, în vârstă de 30 de ani, e percepută ca fiind ghinionista din familia regală britanică. După o relație de 10 ani, când toți așteptau nunta, aceasta s-a despărțit de Dave Clark, în urmă cu mai bine de doi ani. La nunta surorii sale, prințesa Eugenie, mai mică, a venit singură, în toamna anului trecut.

Dar iată că iubirea pare să fi venit și în viața ei. Din septembrie anul trecut, prințesa are un iubit. E vorba despre Edoardo Mapelli Mozzi, cu care a fost văzută în weekend, plimbându-se de mână, prin New York.

Cei doi păreau veseli, relaxați și fără vreo grijă.

Iar în urmă cu o săptămână, au apărut împreună, mână în mână, la primul eveniment oficial: National Portrait Gala. A fost, practic, prima lor ieșire în public ca și cuplu. Cei doi s-au alăturat unui grup format din ducesa de Cambridge, David și Victoria Beckham și Kate Moss, lăsându-se în sfârșit fotografiați împreună, semn că-și asumă relația.

Au mai participat amândoi la o gală, în luna decembrie anul trecut, însă nu s-au lăsat deloc fotografiați împreună.

E prima relație a prințesei Beatrice de când s-a despărțit de Dave Clark, în 2016. Edoardo este tatăl unui băiețel de 2 ani, rezultat dintr-o relație anterioară. Presa britanică scrie că i-a cunoscut deja pe părinții prințesei, Andrew și Sarah.

Vezi și Se rupe lanțul ghinionului pentru prințesa Beatrice? Verișoara prinților Harry și William are, în sfârșit, un iubit

Citește și: