Alegerea numelui nu a fost deloc întâmplătoare. A fost numit așa în onoarea tatălui Pippei, dar și a fratelui lui James, mort când escalada Everestul, în 1999.

Bebelușul a venit pe lume, luna trecută, la numai câteva ore după ce Meghan Markle și prințul Harry au anunțat că vor deveni părinți. Pippa a confirmat că era gravidă în luna iunie, rămânând activă pe toată perioada sarcinii. Spre deosebire de sora sa, nu a avut nici măcar grețuri matinale. Kate a fost nevoită să anuleze mai multe vizite oficiale din această cauză.

În plus, Pippa a continuat să facă sport întreaga perioadă a sarcinii, după cum chiar ea a declarat.

A admis însă că, deși a încercat să se informeze pe toate căile, sunt puține informații disponibile pentru gravidele care vor să facă sport. ”Sunt fanatică atunci când vine vorba de sport și m-am uitat pe o grămadă de cărți și site-uri legat de sportul în perioadea sarcinii, dar am fost dezamăgită de cât de puține informații există legat de ce poți face și ce nu (în această perioadă – n. red.).

Fiind prima mea sarcină, am avut foarte multe întrebări care au rămas fără răspuns. Aș fi vrut să știu dacă pot juca tenis, dacă pot înota, dacă pot face yoga, evitând unele poziții, dacă pot să-mi lucrez în continuare abdomenul”, a declarat Pippa.

Vezi și Pippa Middleton a născut! Iată ce sex are bebelușul

Citește și: