Jane Fonda arată ireproșabil la 80 de ani, dar au ajutat-o doar genele? ”Aș fi vrut să fiu mai curajoasă!”

Jane Fonda a facut operatii estetice

Jane Fonda a fost privită întotdeauna ca un exemplu când vine vorba de a îmbătrâni frumos. Nu și-a ascuns niciodată vârsta, dar nici nu a arătat-o. Întotdeauna a arătat ireproșabil și situația nu s-a schimbat, deși are 80 de ani. Iar fanii întotdeauna s-au întrebat care e secretul ei, în afară de sport, pentru că se știe că are o pasiune mai ales pentru fitness.

Să fie doar genele cele care țin cu ea sau fi intrat și vreun bisturiu în ecuație, la un moment dat? Până acum vedeta a refuzat să vorbească pe acest subiect, chiar refuzând mai multe interviuri unde urma să fie abordată această temă.

Recent, și-a călcat pe inimă și a abordat în sfârșit subiectul. 'Sunt fericită că arăt bine pentru vârsta mea, dar am apelat la chirurgie plastică. Nu o să mint', a spus ea.

Actrița a spus și unde anume a lăsat plasticianul să intervină: în zona ochilor și a liniei maxilarului.

'Pe de o parte, urăsc faptul că a trebuit să intervin la nivelul fizicului ca să mă simt OK. Mi-aș fi dorit să nu fie așa. Îmi plac fețele vârstnice, ale oamenilor despre care se vede că au trăit. Îmi plăcea chipul Vanessei Redgrave. Mi-aș fi dorit să fiu mai curajoasă. Dar sunt cine sunt', a declarat Jane Fonda.

Recent, mai mulți experți și-au dat cu părerea legat de înfățișarea vedetei, toți fiind de acord că actrița a trecut prin mai multe proceduri, dar că arată foarte natural, chirurgul făcându-și bine treaba.

Vezi și Jane Fonda, despre tragedia care i-a marcat întreaga viață: 'Durează enorm de mult să treci peste această vină'

Citește și: